Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Naturalists & Minimum Interventionists @ Bar Cón Flemari

TAPAHTUMAT

Back to All Events

Naturalists & Minimum Interventionists @ Bar Cón Flemari

  • Bar Cón Flemari 10 Fleminginkatu Helsinki, 00530 Finland (map)

Intensiivistä viinioppia heti vuoden alkuun! Maanantaina 21.01. klo 11:30–16:30 Kallion Bar Cón Flemarissa järjestettävässä tastingissä ja workshopeissa on esillä laaja kattaus viinejä, jotka on valmistettu luonnonmukaisella tarhatyöskentelyllä ja minimaalisella kellaritoiminnalla.

Fleminginkatu 10:iin saapuu liuta uusia tuttavuuksia, kuten pfalzilaisen Koehler-Ruprechtin viinintekijä Dominik Sona, Etelä-Ranskan Colliouressa vaikuttavan Domaine de la Rectorien Emilio Pérez ja alsacelaisen Les Vins Pirouettes -naturalkollektiivin Vanessa Letort. Uusimman samppanjakiinnityksemme Champagne Huré Frèresin terroir-vetoisia samppanjoita tulee esittelemään sympaattinen François Huré. Pfalzilaisen kulttitilan Ökonomierat Rebholzin biodynaamiset huippuviinit tulevat myös olemaan edustettuina. Paikalle pyrähtää lisäksi useampaa natural-viiniprojektia ympäri Espanjaa luotsaava Fredi Torres. Itävallan Mr. Grüner Veltlineriksi tituleeratun Bernhard Ottin huikeita grünereitä tulee maistattamaan tilan Patrick Laister. Uusimpana kiinnityksenä on nuori, mutta sitäkin intohimoisempi Barolo-tila Trediberri, jota luotsaa valloittava viinintekijä Nick Oberto.

WORKSHOPS

Tuottajien näkemyksiin ja työskentelytapoihin voi perehtyä syvemmin workshopien muodossa. Tastingiin ja  workshopeihin voi jo ilmoittautua alla olevasta linkistä. Jokaiseen workshopiin mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta! Tapahtuman päivityksiä voi seurata täältä tai tapahtuman FB-sivustolta.

10:30–11:15 Nick Oberto / Trediberri – Barolo vinyards. Barolo soil. Barolo organic wine growing. TÄYNNÄ
11:30–12:15
 Dominik Sona / Koehler-Ruprecht with older vintages – Minimalist winemaking in the Pfalz TÄYNNÄ
12:30–13:15 Fredi Torres – Natural winemaking in Spain TÄYNNÄ
13:30–14:15 Toni Immanen / Raja – Raja Riesling vertical 2013–2016 TÄYNNÄ                    
14:30–15:15 François Huré / Champagne Huré Frères – The impact of terroir in Champagne TÄYNNÄ
15:30–16:15 Ökonomierat Rebholz – Biodynamic viticulture in the Pfalz TÄYNNÄ

Tapahtuma on tarkoitettu alan ammattilaisille.

Ilmoittaudu mukaan tastingiin ja workshopeihin täällä.