Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

TAPAHTUMAT

Back to All Events

Raja Riesling Master Class

unnamed.jpg

Mikä? Raja Riesling Master Class & Vertikaalitasting
Missä? Vanha YO-talo
Millon: Perjantaina 6.10 klo 20:30
Hinta: 25€
Liput täältä

Viinitien Toni Immanen kertoo oman viininsä, suomalais-saksalaisen Raja Rieslingin tarinan. Rajassa on kyse Viinitien jengin pitkäaikaisesta haaveesta, joka alkoi konkretisoitumaan keväällä 2012, kun Saksan parhaaksi punaviinintuottajaksi tituleeratulta Friedrich Beckeriltä lohkesi pieni viinipalsta vuokralle. Pikkuruinen 0,2 hehtaarin palsta sijaitsee pohjois-alsacelaisen Wissembourgin kaupungin laitamilla, aivan Saksan rajalla, Vogeesien ja Haardt- vuorien yhtymäkohdassa. Kyseessä on vanha saksalainen viinitarha, joka on jäänyt toisen maailmansodan rajojen uudelleenvedon jälkeen Ranskan puolelle. Ainutlaatuista on, että viini valmistetaan Saksan puolella Schweigenin kylässä, ja ranskalaisesta kasvupaikastaan huolimatta kyseessä on saksalainen viini. 

Vertikaali-tasting
Raja Riesling 2014
Raja Riesling 2015
Raja Riesling 2016

Toni:
Toni Immanen on viinimaahantuontiyritys Viinitien toimitusjohtaja ja viinintekijä. Verohallinnon ylitarkastajana toiminut Toni löysi intohimonsa viineistä jo opiskeluaikoina ja vuonna 2003 hän perusti pientuottajien viineihin keskittyvän Viinitien. Tonin luotsaama Viinitie erottuu tavallisesta viinitukusta siinä, että pelkän jakelijan roolin lisäksi yritys keskittyy myös vientiin ja viinintekoon. Viinintekoa Toni on opiskellut omatoimisesti, minkä lisäksi sadat viinimatkat ympäri maailman ovat kartuttaneet tietotaitoa. Raja Riesling on Viinitien ensimmäinen oma viininvalmistusprojekti, joka tehtiin alusta loppuun itse. 

Earlier Event: October 6
Grand Vin Helsinki 2017
Later Event: January 24
TTT Tipallisen Tammikuun Tasting TTT