Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

TAPAHTUMAT

Back to All Events

Grand Vin Helsinki 2017


GrandVin_Banneri 900x386 (2).jpg

Grand Vin Helsinki 2017 on uusi arvoviinien viinitapahtuma, joka kokoaa yhteen valikoiman laadukkaita viinejä ympäri maailman. Yhteistä viineille on, että niistä näkyy ja maistuu kullekin alueelle ominaiset piirteet ja ne ovat tuotettu ammattitaidolla, kokemuksella ja intohimolla. Viinitie on mukana tapahtumassa laajalla ja laadukkallaa kattauksella viinejä niin Euroopasta, kuin Uudesta Maailmastakin. 

Viinin saloihin meitä johdattavat viinintekijät ja viinituottajat eri puolilta maailmaa sekä kotimaiset asiantuntijat, jotka kertovat ja maistattavat viinejään Vanhan Ylioppilastalon kauniissa salissa. Omaa viinitietämystään voi myös laajentaa osallistumalla Master Class -luennoille. Master Class -luennoilla syvennytään yhden tuottajan tai tietyn teeman alla sekä ulkomaisten viinintekijöiden ja tuottajien toimesta mutta myös muutaman kotimaisen viinintuntijan johdolla.

Viinitien toimitusjohtaja Toni Immanen kertoo oman viininsä, suomalais-saksalaisen Raja Rieslingin tarinan hänen Master Class -tunnillaan, jolla maistetaan myös Rajan kaikki vuosikerrat vertikaalitastingissä.

 


Master Class -luentoihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voi ostaa liput etukäteen ceestashop.fi -verkkokaupasta. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivujen "Master Classes" -kohdasta. 

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan tunnetumpia viinikalssikoita sekä harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla viiniin sopivaa purtavaa pienten maisteluannosten muodossa. 

MILLOIN

Perjantaina 6. lokauuta 2017 kello 15:30-21:30
Lauantaina 7. lokakuuta 2017 kello 12-20