Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

NM14.jpg

TAPAHTUMAT

VIINITIE'S 15th BIRTHDAY
Jun
13
11:00 AM11:00

VIINITIE'S 15th BIRTHDAY

SAVE THE DATE
VIINITIE 15 YEARS
13.6.2018


Almost unbelievable, but true:
Viinitie is turning 15 years this summer.
This, of course, calls for a celebration! 

On Wednesday 13th of June, we will throw an on-trade tasting and a dinner party on Lonna island. A boat ride is once again part of the experience, but this time around we’ve booked a whole island for ourselves! The venue is right outside the Helsinki city centre, a former mine-defusing island of the Finnish defence forces, Lonna

WHAT? Viinitie's 15th birthday tasting & dinner party
WHEN? Wed 13th of June 2018 // Tasting 11-15 // Dinner 18-23
WHERE? Helsinki, Lonna island

---

Ensi kesänä tulee täyteen 15 vuotta siitä kun
Viinitien viinilaatikot saavuttivat ensimmäiset asiakkaansa.
Kalenterit auki, tätä kelpaa juhlia!

Keskiviikkona 13. kesäkuuta Helsingin edustalla sijaitseva Lonnan saari
täyttyy iloisesta viinijengistä, järjestämme tasting-tilaisuuden ja illallisjuhlat asiakkaillemme. Luvassa on Viinitien tapahtumille tuttuun tapaan
laaja tasting, musiikkia ja muuta ohjelmaa.

MITÄ? Viinitien 15-vuotisjuhlatasting ja illallisjuhlat
MILLOIN? Ke 13.6.2018 // Tasting klo 11-15 // Iltajuhla klo 18-23
MISSÄ? Helsingissä, Lonnan saarella

View Event →

Helmikuun tasting Turussa
Feb
12
11:30 AM11:30

Helmikuun tasting Turussa

Tervetuloa mukaan länsirannikon päräyttävimpään tastingiin maanantaina 12.2. klo 11:30–16:30. Turun tasting-tapahtuma järjestetään yhdessä Wine Templen kanssa. Tarjolla tulee olemaan molempien maahantuojien uusia viinejä ja muita erikoisuuksia. 

Missä? E.EKBLOM (Neuvolasali) Läntinen Rantakatu 3, 20100 Turku (Kauppiaskadun kulma). 
Milloin? ma 12.2.2018 klo 11:30-16:30. 

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä
Tapahtuma on avoin vain ammattilaisille.

Lisätietoja voi kysellä ja toiveita voi esittää, 

Viinitie Oy
Antti Paasonen
antti.paasonen@viinitie.fi
040 5659050

Wine Temple
Kirsi Hassler
kirsi@wine-temple.fi
040 0928524

View Event →
TTT Tipallisen Tammikuun Tasting TTT
Jan
24
11:00 AM11:00

TTT Tipallisen Tammikuun Tasting TTT

Vuosi 2018 tullaan ponkaisemaan käyntiin TTT:llä, Viinitien Tipallisen Tammikuun Tastingillä! Jo kolmatta kertaa järjestettävässä TTT:ssä avataan kattaus uutuuksia, joihin lukeutuu muun muassa Piemontea, Toscanaa, Juraa, Pfalzia ja Douroa.

Keskiviikkona 24.1. kello 11–16 pidettävän TTT-tapahtuman aitiona toimii viime vuoden tapaan Kampin 6. kerroksen Bar Cón. Tastingin ohessa viinintekijät pitävät neljä erilaista tasting-workshoppia. Tässä esimakua aiheista:
 
Discover the Terroir of the New World: 
Examples of True Terroir and Minimalist Winemaking in South Africa
11:30–12:10

Top-rated Barolo Vineyards: 
a Vertical Introduction to Rocche dell’Annunziata
12:30–13:10

Chianti Classico:
Unique History, Terroir and Organic Winemaking in Lamole
13:30–14:10

Organic Winemaking in Germany: 
Challenges, Opportunities and Strategies
14:30–15:10

Ilmoittaudu tapahtumaan ja workshoppeihin
TÄÄLLÄ.

Tapahtuma on avoin vain ammattilaisille.

View Event →
Oct
6
8:30 PM20:30

Raja Riesling Master Class

unnamed.jpg

Mikä? Raja Riesling Master Class & Vertikaalitasting
Missä? Vanha YO-talo
Millon: Perjantaina 6.10 klo 20:30
Hinta: 25€
Liput täältä

Viinitien Toni Immanen kertoo oman viininsä, suomalais-saksalaisen Raja Rieslingin tarinan. Rajassa on kyse Viinitien jengin pitkäaikaisesta haaveesta, joka alkoi konkretisoitumaan keväällä 2012, kun Saksan parhaaksi punaviinintuottajaksi tituleeratulta Friedrich Beckeriltä lohkesi pieni viinipalsta vuokralle. Pikkuruinen 0,2 hehtaarin palsta sijaitsee pohjois-alsacelaisen Wissembourgin kaupungin laitamilla, aivan Saksan rajalla, Vogeesien ja Haardt- vuorien yhtymäkohdassa. Kyseessä on vanha saksalainen viinitarha, joka on jäänyt toisen maailmansodan rajojen uudelleenvedon jälkeen Ranskan puolelle. Ainutlaatuista on, että viini valmistetaan Saksan puolella Schweigenin kylässä, ja ranskalaisesta kasvupaikastaan huolimatta kyseessä on saksalainen viini. 

Vertikaali-tasting
Raja Riesling 2014
Raja Riesling 2015
Raja Riesling 2016

Toni:
Toni Immanen on viinimaahantuontiyritys Viinitien toimitusjohtaja ja viinintekijä. Verohallinnon ylitarkastajana toiminut Toni löysi intohimonsa viineistä jo opiskeluaikoina ja vuonna 2003 hän perusti pientuottajien viineihin keskittyvän Viinitien. Tonin luotsaama Viinitie erottuu tavallisesta viinitukusta siinä, että pelkän jakelijan roolin lisäksi yritys keskittyy myös vientiin ja viinintekoon. Viinintekoa Toni on opiskellut omatoimisesti, minkä lisäksi sadat viinimatkat ympäri maailman ovat kartuttaneet tietotaitoa. Raja Riesling on Viinitien ensimmäinen oma viininvalmistusprojekti, joka tehtiin alusta loppuun itse. 

View Event →
Oct
6
to Oct 8

Grand Vin Helsinki 2017

GrandVin_Banneri 900x386 (2).jpg

Grand Vin Helsinki 2017 on uusi arvoviinien viinitapahtuma, joka kokoaa yhteen valikoiman laadukkaita viinejä ympäri maailman. Yhteistä viineille on, että niistä näkyy ja maistuu kullekin alueelle ominaiset piirteet ja ne ovat tuotettu ammattitaidolla, kokemuksella ja intohimolla. Viinitie on mukana tapahtumassa laajalla ja laadukkallaa kattauksella viinejä niin Euroopasta, kuin Uudesta Maailmastakin. 

Viinin saloihin meitä johdattavat viinintekijät ja viinituottajat eri puolilta maailmaa sekä kotimaiset asiantuntijat, jotka kertovat ja maistattavat viinejään Vanhan Ylioppilastalon kauniissa salissa. Omaa viinitietämystään voi myös laajentaa osallistumalla Master Class -luennoille. Master Class -luennoilla syvennytään yhden tuottajan tai tietyn teeman alla sekä ulkomaisten viinintekijöiden ja tuottajien toimesta mutta myös muutaman kotimaisen viinintuntijan johdolla.

Viinitien toimitusjohtaja Toni Immanen kertoo oman viininsä, suomalais-saksalaisen Raja Rieslingin tarinan hänen Master Class -tunnillaan, jolla maistetaan myös Rajan kaikki vuosikerrat vertikaalitastingissä.

 


Master Class -luentoihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voi ostaa liput etukäteen ceestashop.fi -verkkokaupasta. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivujen "Master Classes" -kohdasta. 

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan tunnetumpia viinikalssikoita sekä harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla viiniin sopivaa purtavaa pienten maisteluannosten muodossa. 

MILLOIN

Perjantaina 6. lokauuta 2017 kello 15:30-21:30
Lauantaina 7. lokakuuta 2017 kello 12-20

View Event →
Sep
18
11:00 AM11:00

Vanhojen vuosikertojen huutokauppa & Viinitien uutuustasting!

huutokauppabanneri.jpg

Missä? Hagelstam & Co -huutokaupassa / Tehtaankatu 36 A, Helsinki
Milloin? Maanantaina 18.9. Tasting: liukuvasti klo 11-16 / Huutokauppa: 13-14
Kenelle? Ravintola-alan ammattilaisille
Mitä? Vanhojen vuosikertojen huutokauppa & syksyn uutuustasting


Tervetuloa Viinitien ja Hagelstamin järjestämään vanhojen vuosikertojen huutokauppaan maanantaina 18.9. klo 13–14 (os. Tehtaankatu 36 A, Helsinki). Kyseessä on kenties ensimmäinen huutokauppa laatuaan Suomessa ja tarjolle nostetaan pulloja, joista vanhimmat ovat vuodelta 1966.

Huutokauppaamme noin 30 erää espanjalaisista ja saksalaisista viinikellareista hankittuja harvinaisuuksia. Huutokaupattavista vuosikerroista on varattu yhdet näytepullot ennakkomaistamista varten. 

Samassa tapahtumassa klo 11-16 pääset tutustumaan Viinitien syksyn uutuusviineihin- ja tuottajiin. Kattauksesta löytyy mm. natural-viinejä Espanjasta, Italiasta ja Portugalista, sekä erittäin terroir-vetoisia uutuuksia uudesta maailmasta. Tähän tapahtumaan olet toki erittäin tervetullut, vaikka et varsinaiseen huutokauppaan osallistuisikaan.

Sekä uutuustastingiin että huutokauppaan voit ilmoittautua alla olevien linkkien kautta. Paikkoja huutokauppaan on varattu 30:lle osallistujalle.

* Kaikki viinit myydään siinä kunnossa kuin ne ovat, ja ne luovutetaan ostajalle voittaneen huudon jälkeen. Huomioithan vielä, että huutokaupattavia viinejä voidaan luovuttaa ainoastaan anniskeluluvan omaaville yrityksille.

Julkaisemme huutokaupattavat viinit kolmessä erässä, tässä ensimmäinen:


View Event →
Grand Champagne
May
11
to May 13

Grand Champagne

Viinitie osallistuu jo kolmatta kertaa ainutlaatuiseen kolmipäiväiseen samppanjatapahtumaan, Grand Champagneen, joka kokoaa yhteen samppanjan ystävät sekä alan huippunimet.

Tänä vuonna saamme kunnian esitellä yhden tapahtuman tähtivieraista, Champagne Philipponnatin Charles Philipponnatin. Charles osallistuu tapahtumaan torstaina 11.5. ja perjantaina 12.5. Vierailijoille tarjoutuu näin ollen ainutlaatuinen mahdollisuus päästä haastattelemaan Aÿn huipputuottajaa henkilökohtaisesti. Oppeja voi syventää Charlesin Master Class -luennoilla, joissa hän pureutuu terroiriin sekä Philipponnatin pinot noir -vetoiseen tyyliin:

  • Master Class: The Philipponnat style based on Pinot Noir
    To 11.05.2017 klo 16.30-17.30
  • Master Class: Blend vs Terroir approach at Philipponnat
    Pe 12.05.2017 klo 16.30-17.30

Lue lisää tapahtumasta ja osta pääsyliput sekä Master Class - luentoliput etukäteen verkkokaupasta. Liput ennakkoon to, pe ja la päiville, ovelta tapahtuman yhteydessä 20€, jos vielä mahtuu. Ennakkomyynnissä saatavana myös kimppalippuja. Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Opale 21 - samppanjalasi.

Helsingin Vanha ylioppilastalo
To 11.5. klo 15-21
Pe 12.5. klo 15-21
La 13.5. klo 12-20

Liput verkkokaupasta http://www.ceestashop.fi/tuotteet/tapahtumat/15/

Tapahtuma ohjelma www.grandchampagnehelsinki.fi

Tapahtuman nettisivuilta löydät tarkemmat tiedot mukana olevista samppanjataloista ja samppanjoista sekä yhteistyökumppaneista ja tapahtumaan liittyvistä tarjouksista.

View Event →
Gin on the Road
Apr
25
5:30 PM17:30

Gin on the Road

Viinitie yhdessä Simon Fordin ja Dan Warnerin kanssa toivottaa sinut tervetulleeksi Trillby & Chadwick -salakapakkaan keskiviikkona 25.4. Fords Ginin luoja Simon, sekä The 86 Companyn brand ambassador Dan valmistavat tapahtumaan suunniteltuja juomasekoituksia kello 19–21. 

The 86 Co. on menestyneiden baarimestareiden perustama yritys, joka tuottaa laadukkaita tisleitä yhteistyössä maailman parhaiden tislaamoiden kanssa. Baarimestareille suunnattuja tisleitä on tällä hetkellä neljä. Fords Gin Englannista, Caña Brava -rommi Panamasta, Aylesbury Duck Vodka Kanadasta ja Tequila Cabeza Meksikosta.

COCKTAILS TO BE SAVOURED:

London Calling
- Fords Gin, Lemon Juice, Simple Syrup, Sherry Fino -

Fords Martini
- Fords Gin, Noilly Prat, Pickled Onion -

Aylesbury Duckson
- Aylesbury Duck, Noilly Prat, Pickled Onion -

Caña Brava Daiquiri
- Caña Brava Rum, Lime Juice, Simple Syrup -

Tequila Cabeza Paloma
- Tequila Cabeza, Grapefruit Juice, Agave Syrup, Soda

View Event →
MORITZ LAUNCH PARTY
Apr
21
12:00 PM12:00

MORITZ LAUNCH PARTY

¡Una Fiesta con Moritz!


Pinchos, cerveza, musica y gente muy buena onda. ¡Ven!

Tervetuloa Moritz-panimon pincho-partyihin! Perjantaina 21.4. syödään, juodaan, nauretaan ja ehkä tanssitaankin Bar Cónin katetulla terassilla, kun Moritz-panimon Arnau saapuu Suomeen. Ovet avautuvat kello 17 ja meininki jatkuu DJ:n rytmittämänä iltamyöhään. Osallistuminen on maksutonta ja paikanpäällä on launch-henkeen sopivat ruoka- ja juomatarjoukset.

Moritz on barcelonalainen laatupanimo, jonka taival alkoi Barcelonasta jo vuonna 1856. Moritzin oluet pannaan lähdeveteen ja ne humaloidaan tsekkiläisillä Saatz-humaloilla. Barcelonalaisten kestosuosikki on nyt saatavilla laaturavintoloista sekä valikoiduista Alkon myymälöistä. 
 

View Event →
Helsinki Beer Festival
Apr
7
to Apr 9

Helsinki Beer Festival

Viinitie osallistuu yhdessä hollantilaisen laatupanimo Jopenin kanssa Helsinki Beer Festivaliin. Tapahtumassa esitellään oluita, siidereitä ja viskejä ja tarjolla on osaamista syventäviä workshoppeja. Jopenin panimomestari Erwin Klijn pitää olut tastingin perjantaina 19:15–20:15. 

Tunnelmaa nostatetaan jo torstaina 6.4. kello 18, kun Erwin pitää tap takeoverin Ruoholahden Amsterdamissa.


Kaapelitehtaalla Perjantaina 7.4.
Ammattilaistunnit klo 14 – 17
Yleisötunnit klo 17 – 01.

Lauantaina 8.4. yleisötunnit klo 12 – 01

View Event →
TTT - Tipallisen Tammikuun Tasting
Jan
16
10:00 AM10:00

TTT - Tipallisen Tammikuun Tasting

TIPALLISEN TAMMIKUUN TASTING WINEMAKER WORKSHOPIT

Vastalauseena ankealle tipattomalle tammikuulle Viinitie järjestää toisinnon viime vuonna suuren suosion saaneesta Tipallisen Tammikuun Tastingista Helsingissä ja Turussa 16.–17. tammikuuta.

Mitä? Viini- ja oluttasting sekä viinintekijä-workshoppeja

Missä ja milloin?
Helsinki: Kampin Korttelin Bar Cón, 6. krs, MA 16.1. klo 11–16:30
Turku: E. Ekblom, Läntinen Rantakatu 3, TI 17.1. klo 11–16:30

Kenelle? Juoma-alan ammattilaisille

Paikalle lentää viisi intohimoista viinituottajaa
ja kuusi persoonallista pienpanimomestaria.
TTT on enemmän kuin pelkkä tasting-tilaisuus
– tänä vuonna tarjolla on myös WW, viinintekijöiden kiehtovat workshopit.  
TTT&WW
 on interaktiivinen minimessu, jossa voit syventää osaamistasi.

View Event →