Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Swedish Brewing Company

The Swedish Brewing Company on Tukholman Södermalmilla toimiva tyylikkääseen designiin vahvasti nojaava gypsy-panimo. Panimoa luotsaa karismaattinen Viggo Engström.

Swedish Brewing Company

sbc4.jpg

Swedish Brewing Company on Tukholmassa toimiva luovaan designiin vahvasti nojaava nomadi-panimo. Panimoa luotsaa karismaattinen Viggo Engström yhdessä taitavan graafikkoystävänsä Mattias Lundinin kanssa.

Vuonna 2015 alkunsa saaneella panimolla ei ole mittavaa historiaa oluenpanemisessa, eikä useamman sukupolven tuottajaketjua takanaan. Sen tavoitteena on jakaa pienpanimo-oluen ilosanomaa erityisen nautittavan ja kuluttajaystävällisen tuotteiston muodossa. Jokainen Swedish Brewing Companyn huolella suunniteltu olut kertoo omaa tarinaansa – ulkoasun riemukas värimaailma, kekseliäät tuotenimet ja lukuisat pienet yksityiskohdat kutsuvat kuluttajaa viettämään pidemmänkin tovin tuotteen parissa.

Panimo pyörittää myös suosittua Beer & Bubbles -nimistä olutbaaria Tukholman keskustassa.