Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Supernatural Wine Co

Supernatural Wine Co on noin 20 hehtaarin kokoinen tila, joka sijaitsee Uuden Seelannin Pohjoissaarella Hawke’s Bayssa Tuki Tuki kukkuloiden kupeessa. Finanssimaailmaan kyllästynyt Gregory Collinge osti tilan kumppaninsa Gabrielle Simmersin kanssa 2000-luvun alussa ihastuttuaan sen kuvankauniseen sijaintiin ja todettuaan tilan huikean potentiaalin. Siinä missä valtaosa Uuden Seelannin Sauvignon Blanc -köynnöksistä kasvaa tasangoilla, tämän tilan rypäleet kerättäisiin pohjoiseen viettäviltä rinteiltä Tyynen Valtameren, tulivuorten ja oliivilehtojen ympäröiminä.

Pariskunnalla oli selkeä visio tilan tulevaisuudesta. Luonnonmukaiset viljelymentelmät olivat itsestäänselvyys. Olemassa olevat köynnökset revittiin irti ja 8,9 hehtaarin aluelle istutettiin 8 hehtaarin verran Sauvignon Blancia ja pieni määrä Pinot Grisiä. Hawke’s Bayn Bordeaux-tyyliinen viileä ilmasto ja alueelle epätyypillinen maaperä, joka koostuu kalkkikiven päällä lepäävistä liete-, savi- ja hiekkakerrostumista, antaisi viineille oman säväyksen luontaista hapokkuutta ja mineraalisuutta. Talon tyyli onkin lähempänä Bordeaux’ta ja Loirea kuin perinteistä Uutta-Seelantia. Ensimmäinen vuosikerta näki päivänvalon vuonna 2009 ja tila ponnahti kertaheitolla maailmankartalle.

Vaikka pariskunnan suhde ei kestänyt, suhde viinitilaan on säilynyt. Collinge otti tilan haltuunsa vuonna 2013 Simmersin jatkaessa konsulttina. Enologiksi palkattiin nuori ja lahjakas Hayden Penny viemään tarhatyöskentelyä kohti biodynaamisia tuotantotapoja ja kehittämään tilan upeita pitkässä kuorikontaktissa käyneitä Green Glow ja Spook Light -viinejä.

Tilan nimi viittaa äärimmäisen luonnollisiin tuotantomentelmiin – viinit käyvät villihiivojen avulla ja käymisprosessiin puututaan mahdollismman vähän, niitä ei kirkasteta, eikä 2015 vuosikerrasta lähtien myöskään suodateta. Ainoastaan minimaalinen määrä sulfiitteja lisätään pullotuksen yhteydessä, jotta viinien luontainen raikkaus ja eloisuus säilyisi loppukuluttajalle asti.

 

Supernatural Wine Co

Supernatural Wine Co on noin 20 hehtaarin kokoinen tila, joka sijaitsee Uuden Seelannin Pohjoissaarella Hawke’s Bayssa Tuki Tuki kukkuloiden kupeessa. Finanssimaailmaan kyllästynyt Gregory Collinge osti tilan kumppaninsa Gabrielle Simmersin kanssa 2000-luvun alussa ihastuttuaan sen kuvankauniseen sijaintiin ja todettuaan tilan huikean potentiaalin. Siinä missä valtaosa Uuden Seelannin Sauvignon Blanc -köynnöksistä kasvaa tasangoilla, tämän tilan rypäleet kerättäisiin pohjoiseen viettäviltä rinteiltä Tyynen Valtameren, tulivuorten ja oliivilehtojen ympäröiminä.

Pariskunnalla oli selkeä visio tilan tulevaisuudesta. Luonnonmukaiset viljelymentelmät olivat itsestäänselvyys. Olemassa olevat köynnökset revittiin irti ja 8,9 hehtaarin aluelle istutettiin 8 hehtaarin verran Sauvignon Blancia ja pieni määrä Pinot Grisiä. Hawke’s Bayn Bordeaux-tyyliinen viileä ilmasto ja alueelle epätyypillinen maaperä, joka koostuu kalkkikiven päällä lepäävistä liete-, savi- ja hiekkakerrostumista, antaisi viineille oman säväyksen luontaista hapokkuutta ja mineraalisuutta. Talon tyyli onkin lähempänä Bordeaux’ta ja Loirea kuin perinteistä Uutta-Seelantia. Ensimmäinen vuosikerta näki päivänvalon vuonna 2009 ja tila ponnahti kertaheitolla maailmankartalle.

Vaikka pariskunnan suhde ei kestänyt, suhde viinitilaan on säilynyt. Collinge otti tilan haltuunsa vuonna 2013 Simmersin jatkaessa konsulttina. Enologiksi palkattiin nuori ja lahjakas Hayden Penny viemään tarhatyöskentelyä kohti biodynaamisia tuotantotapoja ja kehittämään tilan upeita pitkässä kuorikontaktissa käyneitä Green Glow ja Spook Light -viinejä.

Tilan nimi viittaa äärimmäisen luonnollisiin tuotantomentelmiin – viinit käyvät villihiivojen avulla ja käymisprosessiin puututaan mahdollismman vähän, niitä ei kirkasteta, eikä 2015 vuosikerrasta lähtien myöskään suodateta. Ainoastaan minimaalinen määrä sulfiitteja lisätään pullotuksen yhteydessä, jotta viinien luontainen raikkaus ja eloisuus säilyisi loppukuluttajalle asti.