Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Stockholm Brewing Company

Tukholman Södermalmilla sijaitseva Stockholm Brewing Company on kolmen kaveruksen, Niklas Jakobsonin, Tomas Hallgrenin ja Niklas Lenkelin vuonna 2010 perustama piskuinen mikropanimo.

Panimo sai alkunsa kolmikon kotinurkilta, kun harrastelijapohjalta lähteneet kokeilut kotioluen valmistamisessa alkoivat tuottaa yllättävänkin hyviä tuloksia. Touhuun koukkuun jääneet toverukset alkoivat haaveilemaan omasta paikallispanimosta Tukholman ytimessä ja ryhtyivät tuumasta toimeen sopivien toimitilojen löydyttyä kaupungin keskustan eteläpuolelta.

Kaikki Stockholm Brewing Companyn oluet valmistuvat käsityönä pienissä n. 400-500 litran erissä korkean laaduntavoittelun ja erinomaisen juotavuuden siivittäminä. Oluita ei suodateta eikä pastöroida, jotta niiden makumaailma säilyisi mahdollisimman luonnollisena. Ekologisuus ohjaa vahvasti panimon toimintaa, valmistusaineina käytetään ainostaan luomumenetelmin viljeltyjä raaka-aineita ja käyttämättömät sivutuotteet kompostoidaan tai kuskataan lähistöllä sijaitsevaan leipomoon uusiokäytettäväksi.

Oluiden sympaattisten etikettien taustalta ei löydy mainostoimistoa tai markkinointitiimiä, vaan ne syntyvät yhteistyössä nuorien ja nousevien kuvittajien kanssa, joille taiteesta pitävät panimon pyörittäjät mielellään antavat näkyvyyttä.

Stockholm Brewing Company

Tukholman Södermalmilla sijaitseva Stockholm Brewing Company on kolmihenkisen kaveriporukan vuonna 2010 perustama mikropanimo. Panimo sai alkunsa halusta nauttia raikkaita, paikallisia luomuoluita, joita kolmikon mielestä ei ollut juurikaan saatavilla. Kaikki Stockholm Brewing Companyn oluet valmistuvat käsityönä pienissä n. 400-500 litran erissä korkean laaduntavoittelun ja erinomaisen juotavuuden siivittäminä. 

Ekologisuus ohjaa vahvasti panimon toimintaa. Oluiden valmistuksessa käytetään ainoastaan luomumenetelmin viljeltyjä ja pitkälti paikallisia raaka-aineita, joista suuri osa poimitaan Rosendalin kuninkaallisesta puutarhasta. Käyttämättömät sivutuotteet kompostoidaan tai kuskataan kulman takana sijaitsevaan leipomoon uusiokäytettäväksi. 

Läheinen yhteistyö panimon natural-viinien maahantuontiin erikoistuneen sisaryhtiön  kanssa on mahdollistanut oluenpanemisen ja viinintekoon liittyvän tietotaidon yhdistämisen. Panimon kellaritilat kätkevät sisäänsä oman huoneen ranskalaislle Beaujolais ja Champagne -tammitynnyreille oluiden kypsyttämistä varten. Joukkoon lisätään tarpeen mukaan rypäleitä tai marjoja ja tehdään kokeiluja erilaisten villihiivakantojen kanssa. 

Stockholm Brewing Company on ensimmäinen ruotsalaispanimo, joka on saanut erityisluvan tarjota maisitiaisia suoraan kellaritiloistaan tap roomin muodossa.