Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Stockholm Eng

Tukholman Södermalmilla sijaitseva Stockholm Brewing Company on kolmen kaveruksen, Niklas Jakobsonin, Tomas Hallgrenin ja Niklas Lenkelin vuonna 2010 perustama piskuinen mikropanimo.

Panimo sai alkunsa kolmikon kotinurkilta, kun harrastelijapohjalta lähteneet kokeilut kotioluen valmistamisessa alkoivat tuottaa yllättävänkin hyviä tuloksia. Touhuun koukkuun jääneet toverukset alkoivat haaveilemaan omasta paikallispanimosta Tukholman ytimessä ja ryhtyivät tuumasta toimeen sopivien toimitilojen löydyttyä kaupungin keskustan eteläpuolelta.

Kaikki Stockholm Brewing Companyn oluet valmistuvat käsityönä pienissä n. 400-500 litran erissä korkean laaduntavoittelun ja erinomaisen juotavuuden siivittäminä. Oluita ei suodateta eikä pastöroida, jotta niiden makumaailma säilyisi mahdollisimman luonnollisena. Ekologisuus ohjaa vahvasti panimon toimintaa, valmistusaineina käytetään ainostaan luomumenetelmin viljeltyjä raaka-aineita ja käyttämättömät sivutuotteet kompostoidaan tai kuskataan lähistöllä sijaitsevaan leipomoon uusiokäytettäväksi.

Oluiden sympaattisten etikettien taustalta ei löydy mainostoimistoa tai markkinointitiimiä, vaan ne syntyvät yhteistyössä nuorien ja nousevien kuvittajien kanssa, joille taiteesta pitävät panimon pyörittäjät mielellään antavat näkyvyyttä.

Stockholm Brewing Company

Situated in Stockholm’s Södermalm, Stockholm Brewing Company is a microbrewery founded in 2010 by three friends. They started the brewery since they wanted to enjoy refreshing, local, organic beers – something that the trio didn’t think was really available. All Stockholm Brewing Company’s beers are made in small c.400-500 liter batches with strict quality control ensuring fantastic moreishness.

Ecology acts as a guide for the brewery’s processes. Only organic and largely local ingredients – mostly picked from the Rosendal Royal Gardens - are used in making the beers. Unused byproducts are composted or are taken to the bakery just around the corner for reuse.

Close co-operation with the brewery’s sister company, an importer of natural wines, has made possible the exchange of knowhow between brewing and winemaking. The cellar of the brewery has a special room for French Beaujolais and Champagne oak barrels for ageing beers. Sometimes, according to need, grapes or berries are added and experiments with various wild yeast strains are done.

Stockholm Brewing Company is the first Swedish brewery to get a special license to serve beer samples straight from the cellars into a tap room.