Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Sorelle Bronca

Vaikka maailma kylpee italialaisessa kuohuviinissä, todella laadukkaan proseccon löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty. Pitkällisen etsimisen löysimme viinin, jossa yhdistyvät proseccon parhaat puolet kunnioitusta herättävään viinillisyyteen. Sorelle Broncan viinejä voi juoda muutoinkin kuin aperitiivina.

Siskosten Antonella ja Ersilliana Broncan luotsaama tila tuottaa prosecconsa orgaanisin menetelmin, Valdobbiadenen ja Trevison alueilla Veneton sydänmailla. Parasta mahdollista laatua metsästetään ilman oikoteihin turvautumista: tarhoilla käytetään lannoitteena vain kompostoitua ruohoa, köynnösrivistöjen väliköissä kukoistavat monenlaiset kasvit ja hiivoiksi kelpuutetaan ainoastaan villit kannat.

Viinejä voi hyvillä mielin kutsua luonnonmukaisuuden ja käsityön voitoiksi. Jos Sorelle Broncan viinejä pitää kuvata yhdellä sanalla, ensimmäisenä mieleen nousee autenttinen. Sen jälkeen mieleen nousee vielä monta muuta sanaa, mutta suosittelemme, että selvität ne maistamalla viiniä!

Sorelle Bronca

Sorelle Broncan, eli Broncan Siskosten, viinitila tuottaa laadukkaita proseccoja luonnonmukaisin menetelmin Valdobbiadenen ja Trevison alueilla, Venetossa. Perhetilaa pyörittävät siskokset Antonella ja Ersiliana Bronca yhdessä perheidensä kanssa. Tilan tuotanto keskittyy Valdobbiadenen DOCG-laatuluokituksen kuohuviineihin, mutta Broncat tuottavat myös pienehköjä määriä punaviiniä ja DOC-laatuluokituksen proseccoa. 

Sorelle Bronca tuottaa kaikki viininsä luonnonmukaisin menetelmin. Luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen kiinnitetään erityistä huomiota: lannoitteena käytetään vain kompostoitua ruohoa, köynnösrivistöjen välissä kukoistavat monenlaiset aluskasvit ja palstojen välittömässä läheisyydessä kasvaa viiniköynnösten kanssa samoista ravinteista kilpailevia lajikkeita.