Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Sobrero

Sobrero

Sobrero_1.jpg

Sobrero-suvun tarina alkaa 1940-luvulta, jolloin nykyisten suvun edustajien isoisä Francesco loi perheen menestystarinan pohjan. 1960-luvulla tilan omistuksen otti haltuunsa veljekset Settimo ja Pier Franco ja myöhemmin, 2000-luvun alussa, Fransescon pojanpoika Flavio. Vaikka Sobrerojen tyyli tehdä viiniä on muuttunut nuorekkaammaksi uusien sukupolvien ottaessa ohjakset käsiinsä, on silti isoisä Francescon luomia perinteitä vaalittu. Sobreron nykytyyliä voisi siis kuvailla modernin ja vanhan Barolo-tyylin saumattomaksi yhteensovitukseksi.

Sobrero-suvun tila sijaitsee Italian Piemontessa, Castiglione Fallettossa, Barolo-alueen sydämessä. Castiglione Falletton tunnusmerkkinä on upea linna, jonka ympärillä kumpuilevat yhdet halutuimmista Nebbiolo-tarhoista. Kuuluisaan Barolon linnaan on vain parin minuutin matka. Perheen omistuksessa on 16 hehtaaria, joista 13 hehtaaria sijaitsevat Castiglione Fallettossa tuottaen erittäin laadukasta Baroloa, Barberaa ja Dolcettoa. 3 hehtaaria sijaitsevat Canellissa, missä viljellään valkoviinilajikkeita, kuten Moscatoa, joka pärjää siellä erinomaisesti.

Tarhat sijaitsevat ainutlaatuisessa ja rikkaassa maaperässä, joka koostuu keltaisenpunertavasta hiekasta ja mineraalipitoisesta savesta, jonka on jättänyt jälkeensä alueella kymmeniä miljoonia vuosia sitten lainehtinut merivesi. Kuusi laatutarhaa, Villero, Pernanno, Ornato, Piantà, Valentino ja Parussi tuottavat jokainen tunnistettavan ja omalaatuisen aromi- ja makumaailman viineihin.

Punaviinit kypsyvät 1000-5000-litraisissa slavonialaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viinit käyvät ja kypsyvät lämpökontrolloiduissa kellaritiloissa, mikä takaa viinien raikkauden ja tasalaatuisuuden.

Tilan vuosituotanto on noin 90 000 pulloa.