Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Silverthorn

Silverthorn

Silverthorn lukeutuu siihen kouralliseen etelä-afrikkalaisia tuottajia, jotka ovat omistautuneet puhtaasti Cap Classique -kuohuviinin tuotantoon. Méthode Cap Classique, lyhyemmin MCC, viittaa valmistusmenetelmään, joka vastaa perinteistä samppanjamenetelmää.

Silverthornin tila sijaitsee Robertsonissa, Western Capessa, noin 150 kilometriä länteen Kapkaupungista. Robertsonin aluetta ja sen liuskekivimaaperää pidetään erityisen soveltuvana chardonnayn tuotantoon. Silverthorn tuottaa chardonnayn ohella myös shirazia, jota käytetään Genien tuotantoon. Kuorikontakti on erittäin lyhyt, minkä vuoksi viini väri on erittäin vaalean punainen.

Tila on saanut nimensä Etelä-Afrikassa kasvavista Karoo-akaasiapuista, joiden oksissa kasvaa pitkiä valkoisia piikkejä. Silverthornin omistajat, Karen ja John Loubser halusivat antaa viinitilalleen nimen, joka edustaa Etelä-Afrikkaa ja sen ainutlaatuista luontoa.