Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Schlossgut Diel

Schlossgut Diel

trollbachtal.jpg

Schlossgut Dielin historia juontaa vuoteen 1802, jolloin Dielin perhe osti historiallisen 1200-luvulla rakennetun Burg Layenin linnan, joka oli säästynyt Napoleonin valloituksilta. Nykyisin tilan toiminnasta vastaa Armin ja Monika Dielin Geisenheimissa opiskellut viinintekijätytär Caroline. Carolinen on hakenut kannuksiaan työskennellen viinitiloilla ympäri maailman. Hänen miehensä Sylvain ja veljensä Victor auttavat viinien myynnissä ja tilan tunnetuksi tekemisessä. Schlossgut Diel on osa saksalaisten laatutuottajien VDP-järjestöä.

Dielin omistuksessa on iso osa Nahen kolmesta parhaimmasta etelään viettävästä viinitarhasta, Goldlochista, Burgbergista ja Pittermännchenistä. Näiden tarhojen erityinen laatu dokumentoitiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1901. Tarhoja hoidetaan pitkälti luonnonmukaisin menetelmin jyrkkien rinteiden niin salliessa.

Dielin viininvalmistuksen ytimessä on tuottaa yksilöllisiä tarhaviinejä useissa eri Prädikat-luokissa. Rypäleet poimitaan tarhoilta käsin ja valikoidaan huolellisesti. Viinit käyvät spontaanisti joko teräs- tai sementtitankeissa, tai isoissa vanhoissa 600- ja 1200-litraisissa tammiastioissa. Vaikka Riesling on tilan ykkösrypäle, viljellään tarhoilla myös Pinot-perheeseen kuuluvia lajikkeita.