Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Champagne Francis Boulard Rosé Extra Brut

Samppanjat

Champagne Francis Boulard Rosé Extra Brut

champagne-francis-boulard-ros-extra-brut.jpg
champagne-francis-boulard-ros-extra-brut.jpg

Champagne Francis Boulard Rosé Extra Brut

49.30

Kolmen rypäleen herukkainen rosé-samppanja biodynaamiselta Francis Boulardilta.

Tuottaja: Champagne Francis Boulard
Vuosikerta: 2010
Alue / Laatuluokitus: Champagne AOC
Rypäle: 45% Pinot Meunier, 30% Chardonnay, 25% Pinot Noir
Pullokoko: 0,75 l

Biodynaaminen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Rypäleet kerätään Boulardin omilta palstoilta Marnen laaksosta. Maaperä koostuu saven ja liuskekiven seoksesta. Viininvalmistus saignée-menetelmällä. 10–12 tunnin pituinen maserointi ennen puristusta. Spontaani käyminen villihiivoilla. Kypsytys sakkojen päällä tammiastioissa. Eri työvaiheiden ajoituksessa seurataan kuukalenteria.

Alkoholi: 12% vol.

Käyttö: Monipuolinen ruokaviini, joka toimii paitsi vaaleiden lihojen myös kalojen, kuten lohen seurana. Kokeile myös mausteisemmille ruoille tai aasialaisille mauille. 

Tarjoilulämpötila: 10 °C

Kuvaus: Punaisten marjojen sävyttämä tuoksu, jossa kirsikkaa. Runsas maku, joka seuraa tuoksua. Pitkä ja elegantti, hennot kuplat.