Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Redchurch Eng

Itä-Lontoossa vaikuttavan Redchurch Breweryn juuret juontavat panimon perustajan Gary Wardin Shoreditchissa sijaitsevaan Redchurch Streetin asuntoon. Ward puuhasteli tovin kotioloissa oluen panemisen parissa, kunnes olutharrastus muuttui intohimoksi, eikä silloinen asianajaja nähnyt muuta vaihtoehtoa, kuin jättää lakimaailma taakse ja vuonna 2011 ryhtyä kokopäivätoimiseksi panimoyrittäjäksi – sopivien tilojenkin löydyttyä kivenheiton päästä Bethnal Greenistä.

Redchurch on niittänyt mainetta huolellisesti tuotetulla ja laadukkaalla valikoimallaan. Panimon missiona on alati kehittää valmistustapojaan ja hioa niitä äärimmilleen. Ydinvalikoimaa täydennetään toistuvasti erikoisuuksilla, kausituotteilla ja kertapanoilla, jotka valmistuvat hyödyntämällä erilaisia hapattamistekniikoita ja yhdistämällä spontaaneja sekä kontrolloituja hiivakantoja. Panimon Wild series -sarjan oluet käyvät villihiivojen avulla ja osa kypsyy erityyppisissä tammitynnyreissä.

Viidessä vuodessa panimo on kasvanut melkeinpä räjähdysmäisesti ja tilat Poyser Streetin vanhojen kaariholvien alla käyneet ahtaiksi. Redchurchin ydinvalikoiman tuotanto siirrettiinkin hiljattain kaupungin koillispuolella sijaitsevaan Harlown uuteen toimipisteeseen, mutta toimintaa jatketaan edelleen alkuperäisissä tiloissa, joissa keskitytään pienien erien ja kokeellisten oluiden tuotantoon. Panimotilan yläpuolella toimii lisäksi suosittu hanahuone. Vähäeleisistä etiketeistään tunnettu panimo nimeää tuotteistonsa kekseliäästi Itä-Lontoon kotikulmiensa alueiden ja kadunnimien innoittamana.

Redchurch Brewery

The East London Redchurch Brewery’s roots go back to the founder, Gary Ward’s home in Redchurch Street, Shoreditch. Ward was an active homebrewer for some time before his beer hobby became his passion. Though working as a lawyer then, he saw no option but to leave the legal world behind and become a full-time brewer having found a suitable space for it in near-by Bethnal Green.

Redchurch has gained a reputation for a carefully produced, high quality product range. Their mission is to always improve and fine-tune their production. The core product range is constantly supplemented by specialties, seasonal brews and one-off brews made by using various souring techniques and by combining spontaneous and controlled yeasts. The brewery’s Urban Farmhouse range of beers are fermented with wild yeasts and part is aged in various types of oak barrels.

In five years the brewery has expanded almost explosively and the venue under the arched vaults of Poyser Street has become small. Recently the production of the core range of Redchurch was moved northeast to a new venue in Harlow, but production also goes on in the original setting where they can concentrate on making small batches and experimental beers. A popular taproom runs just above the brewery. Known for their understated labels, the brewery often names their beers after the streets and locations of East London.