Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Weingut Dorli Muhr Spitzerberg

Punaviinit

Weingut Dorli Muhr Spitzerberg

muhr-van-der-niepoort-spitzerberg.jpg
muhr-van-der-niepoort-spitzerberg.jpg

Weingut Dorli Muhr Spitzerberg

69.50

Tuottajan ykkösviini Spitzerbegin kukkulan rinteiden vanhimmista ja parhaimmista köynnöksistä.

Tuottaja: Weingut Dorli Muhr
Vuosikerta: 2016
Alue / Laatuluokitus: Carnuntum
Rypäle: 100% Blaufränkisch
Pullokoko: 0,75 l

Vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniin käytettävät rypäleet saadaan Spitzerbergin kukkulan etelään viettäviltä rinteiltä. Maaperä on köyhä ja kalkkikivinen, ja sademäärä harvoin ylittää 300-500mm vuodessa, mikä usein saadaan voimakkaiden ukkoskuurojen muodossa kesäkuussa. Vuosittain 10 hehtaarin tarhojen alueelta vanhimipien 40-60-vuotiaiden köynnösten rypäleet tuottavat hienoimmat ja ekspressiivisimmät viinit, jotka valikoidaan ja sekoitetaan Spitzerbergiksi. Rypäleiden käsittelyssä ei käytetä rikkidioksidia, viini valmistuu luonnonhiivoilla, eikä pumppuja tai muita mekaanisia välineitä käytetä kuorten maseroitumisessa. Kokonaiset rypäletertut murskataan jaloin ja viini käy isoissa avoimissa astioissa. Lämpötilakontrollia ei käytetä. Viini saa kypsyä tynnyreissä kahden vuoden ajan, sitä ei kirkasteta, ja se suodatetaan vain jos vuosikerta sitä vaatii.

Alkoholi: 12,5% vol.

Käyttö: Grillattu kana ja pekonilla maustettu kermakastike. Kokeile myös laadukkaista raaka-aineista valmistetun burgerin kanssa.

Tarjoilulämpötila: 16-18°C

Kuvaus: Tuoksu on runsas ja houkutteleva, täynnä punaisia marjoja, orvokkia ja mausteita. Runsas ja kypsä maku on konsentroitunut, mutta samalla elegantti ja erittäin pitkä. Silkkiset tanniinit ja huomattava hapokkuus mahdollistavat viinin pitkän kehityspotentiaalin.