Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Weingut Dorli Muhr Samt & Seide

Punaviinit

Weingut Dorli Muhr Samt & Seide

muhr-van-der-niepoort-samt-seide.jpg
muhr-van-der-niepoort-samt-seide.jpg

Weingut Dorli Muhr Samt & Seide

22.30

15-30-vuotiaiden Blaufränkisch-köynnösten aikaansaama raikas ja mehukas viini.

Tuottaja: Weingut Dorli Muhr
Vuosikerta: 2016
Alue / Laatuluokitus: Carnuntum
Rypäle: 100% Blaufränkisch
Pullokoko: 0,75 l

Vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniin käytettävät rypäleet saadaan tarhoilta, joiden maaperä on pääasiassa kalkkikiveä. Sademäärä alueella on vain 300-500mm vuodessa, mikä näkyy rajallisina satomäärinä ja rypäleiden konsentraationa. Kalkkikivisellä maaperällä kasvava Blaufränkisch on tuottajan mukaan silkkinen, kun taas nuorten köynnösten viini on pehmeä ja samettinen. Tästä kombinaatiosta viini saa nimensä, Sametti & Silkki. Viiniin käytettävien köynnösten ikä on 15-30 vuotta. Rypäleet kerätään heti niiden saavutettua täyden kypsyytensä, jottei aromeista tule liian hillomaisia, vaan lopullinen viini tuo esiin Blaufränkischin raikkauden. Viini valmistetaan hellävaroen spontaanilla käymisellä, rypäleiden kuorten maseroituessa vain kevyesti. Viini kypsyy isoissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan.

Alkoholi: 12,5% vol.

Käyttö: Grillattu kana ja pekonilla maustettu kermakastike. Kokeile myös laadukkaista raaka-aineista valmistetun burgerin kanssa.

Tarjoilulämpötila: 16-18°C

Kuvaus: Syvä ja kompleksisen hedelmäinen tuoksu. Tammi tuo paahteisuutta, mutta on hyvin integroitunut kokonaisuuteen. Suutuntuma on mehukas, elegantti ja samettinen, ja hapokkuus raikas.