Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

VignaLuce VignaLucis "Barbicato" Morellino di Scansano Riserva

Punaviinit

VignaLuce VignaLucis "Barbicato" Morellino di Scansano Riserva

vignaluce-vignalucis-barbicato-morellino-di-scansano-riserva.jpg
vignaluce-vignalucis-barbicato-morellino-di-scansano-riserva.jpg

VignaLuce VignaLucis "Barbicato" Morellino di Scansano Riserva

17.40

Tyrrhenanmeren tuulten saattelemana tuotettu kypsä ja paahteinen Morellino di Scansano Riserva.

Tuottaja: VignaLuce
Vuosikerta: 2012
Alue / Laatuluokitus: Toscana
Rypäle: 85% Sangiovese, 15% Cabernet Franc
Pullokoko: 0,75 l

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys:  Tarhat sijaitseva Maremmassa, Grosseton maakunnassa muutaman kilometrin päässä rannikolta. Köynnökset ovat keskimäärin 15 vuoden ikäisiä ja varttuvat kivipitoisessa savimaassa. Rypäleet poimittiin käsin pieniin astioihin lokakuun loppupuolella. Rangat irroitettiin ja viini kävi alkuksi teräksessä lämpökotrolloidussa tilassa villihiivojen avulla neljän viikon ajan. Malolaktinen käyminen ja kypsytys alkuun teräksessä, jonka jälkeen viini siirrettiin ranskalaisiin tammitynnyreihin 18 kk ajaksi. Viini kypsyi pullossa vähintään 6 kk ennen liikkeelle laskemista.

Alkoholi: 14,5% vol

Käyttö: Tomaattiset ja yrttiset lihapadat sekä tuhdimmille riista-annoksille. Runsaat, tukevat papuiset ja linssiset kasvisruoat. Myös kypsien juustojen kera.

Tarjoilulämpötila: 16–18 °C

Kuvaus: Tuoksussa on kypsää vadelmaa, mustaherukkaa ja kukkaisuutta. Keskitäyteläinen ja ryhdikäs suuntuntuma, josta erottuu punaisia marjoja sekä mausteisempia ja paahteisempia sävyjä, kuten kevyttä vaniljaa, lakritsaa ja vastajauhettua kahvia.