Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Tomero Malbec Reserva

Punaviinit

Tomero Malbec Reserva

tomeromalbecreserva.jpg
tomeromalbecreserva.jpg

Tomero Malbec Reserva

19.90

Täyteläisellä suuntuntumalla, makealla hedelmäisyydellä ja runsailla tanniineilla varusteltu malbec Mendozan hulppeista maisemista.

Tuottaja: Tomero
Vuosikerta: 2013
Alue / Laatuluokitus: Mendoza
Rypäle: Malbec 100%
Pullokoko: 0,75l

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniköynnökset kasvavat 1090 metrin korkeudessa Ucon laaksossa, Finca los Alamosissa. Sadonkorjuu suoritettiin huhtikuun puolivälissä aamun viileimpinä tunteina. Rypäleet kerättiin 20 kilon vetoisiin koreihin. Viinitalolle saavuttuaan rypäleet valikoitiin manuaalisesti ja irroittiin rangoistaan. Kolmen päivän esi-maserointi viileässä. Käyminen 25-asteisissa betonitankeissa. Manuaalinen punching down. Kypsytys tammitynnyreissä 15 kuukauden ajan. 

Alkoholi: 14% vol.

Käyttö: Pihvikarjalle, kuten grillatulle entrecôtelle. Mausteisille makkaroille, pitkään kypsytetyille ja voimakkaille juustoille.

Tarjoilulämpötila: 17-18 °C

Kuvaus: Runsas tuoksu, jossa on pähkinää, vaniljaa ja kypsää marjaisuutta. Täyteläinen suuntuntuma on varsin tanniininen ja keskihapokas.