Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Tomero Malbec

Punaviinit

Tomero Malbec

Tomeromalbec.jpg
Tomeromalbec.jpg

Tomero Malbec

16.40

Vedet kielelle herauttava hedelmää, matkalla mausteinen klangi ja lopussa pyöristyneet tanniinit. Kategoriansa ylisuorittaja vuodesta toiseen.

Tuottaja: Tomero
Vuosikerta: 2017
Alue / Laatuluokitus: Mendoza
Rypäle: 100% Malbec
Pullokoko: 0,75l

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Sadonkorjuu suoritetaan aamun viileimpinä tunteina, ja rypäleet kerätään enintään 20 kilon vetoisiin koreihin. Viinitalolle saavuttuaan rypäleet valikoidaan manuaalisesti ja irroitetaan rangoistaan. Tilalla vältetään pumppujen käyttämistä, ja rypäleet siirretään käymistankkeihin painovoiman avulla. Tällöin rypäleiden kuoret ja siemenet pysyvät mahdollisimman ehjinä, mutta myös viinin hapokkuus pysyy halutulla tasolla. Viini kylmämaseroituu kolmen päivän ajan ennen käymistä 25°C. Viini kypsyy 9 kuukauden ajan tammitynnyreissä, minkä jälkeen viini lepää vielä terästankeissa.

Alkoholi: 13,8% vol.

Käyttö: Monipuolinen kumppani liharuoille.

Tarjoilulämpötila: 17-18 °C

Kuvaus: Tuoksusta voi aistia kypsää hedelmää, tummia marjoja ja mausteisuutta. Suhteellisen täyteläinen maku on suuntäyttävän hedelmäinen ja hieman mausteinen. Viinin jälkimaussa tulee esiin hiven miellyttävää tanniinisuutta.