Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Tenuta delle Terre Nere Guardiola

Punaviinit

Tenuta delle Terre Nere Guardiola

tenuta guardiola.jpg
tenuta guardiola.jpg

Tenuta delle Terre Nere Guardiola

38.00

Guardiola on elegantti terroir-viini, joka tulee yhdeltä Euroopan korkeimmalla sijaitsevilta viinipalstoilta.

Tuottaja: Tenuta delle Terre Nere
Vuosikerta: 2015
Alue / Laatuluokitus: Etna Rosso D.O.C.
Rypäle: 98% Nerello Mascalese & 2% Nerello Cappuccio
Pullokoko: 0,75 l

Luomu

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Rypäleet saadaan Etna-tulivuoren pohjoispuolella sijaitsevan Guardiolan crulta. Guardiola sijaitsee 800–950 metriä merenpinnan yläpuolella ja se on yksi euroopan korkeimmista viinitarhoista. Päivän ja yön väliset lämpötilaerot ovat merkittäviä. Lisäksi Välimereltä puhaltavat lempeät tuulet laskevat kesäiltojen lämpötiloja tuntuvasti. Alueen ilmasto poikkeeaakin huomattavasti muusta Sisiliasta: kuumat ja kuivat kesät sekä kostean kylmät talvet muistuttavat pitkälti Pohjois-Iltalian ilmastoa. Guardiolan vulkaaninen ja mineraalipitoinen maaperä koostuu pääosin hohkakivestä, vulkaanisesta hiekasta ja tuhkakerrostumista. Viiniköynnökset ovat iältään 50–70 -vuotiaita. Viini valmistetaan alusta loppuun luomumenetelmin. Rypäleet kerättiin manuaalisesti lokakuun puolenvälin jälkeen. Viini kävi lämpökontrolloiduissa terästankeissa. Tätä seurasi spontaani malolaktinen käyminen ja ikääntyminen suurissa ranskalaissa tonneau-tynnyreissä. Kypsytys 16–18 kuukautta 900-litraisissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Alkoholi: 14% vol.

Käyttö: Liharuokien ja kypsytettyjen juustojen seurana.

Tarjoilulämpötila: 18-20 °C

Kuvaus: Tuoksussa on välimeren yrttejä ja balsamicoa. Suhteellisen hapokas suuntuntuma on keveän tanniininen. Makupaletti on monipuolinen ja siitä voi erottaa vadelmaa, hentoa kukkeutta, minttua ja välimeren mausteita.