Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Tenuta delle Terre Nere Etna Rosso

Punaviinit

Tenuta delle Terre Nere Etna Rosso

Etna-Rosso.jpg
Etna-Rosso.jpg

Tenuta delle Terre Nere Etna Rosso

22.20

Hienostunut ja monipuolinen ruokaviini Etnalta: ”Enjoy it with whatever food you wish, as long as it is properly cooked.”

Tuottaja: Tenuta delle Terre Nere
Vuosikerta: 2017
Alue / Laatuluokitus: Etna Rosso D.O.C.
Rypäle: 95% Nerello Mascalese & 5% Nerello Cappuccio
Pullokoko: 0,75 l

Luomu

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Rypäleet saadaan Etna-tulivuoren pohjoispuolisilta rinteiltä. Viinipalstat sijaitsevat 600–900 metriä merenpinnan yläpuolella ja päivän ja yön väliset lämpötilaerot ovat merkittäviä. Alueen mineraalipitoinen maaperä koostuu monenlaisista vulkaanisista maa-aineksista, kuten basalttikivestä, tuhkasta ja vulkaanisesta hiekasta. Viiniköynnökset ovat iältään 5–50-vuotiaita. Viini valmistetaan alusta loppuun luomumenetelmin. Rypäleet kerättiin manuaalisesti lokakuun puolivälissä. Viini kävi lämpökontrolloiduissa terästankeissa, mitä seurasi malolaktinen käyminen ja ikääntyminen suurissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viini kypsyi kuukauden verran terästankeissa ja 10–11 kuukautta 1000–3000-litraisissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Alkoholi: 13% vol.

Käyttö: Pastojen, haudutettujen liharuokien, välimeren kasvisruokien ja keskikypsien juustojen seurana.

Tarjoilulämpötila: 18 °C

Kuvaus: Tuoksussa on kypsää luumua, viikunaa ja mausteita. Keskitäyteläinen suuntuntuma on miellyttävän hapokas ja pehmeä. Hienostunut maku seuraa tuoksua: luumua, kirsikkaa, vadelmaa ja hyppysellinen mausteisuutta.