Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Suertes del Marqués 7 Fuentes

Punaviinit

Suertes del Marqués 7 Fuentes

suertes-del-marques-7fuentes.jpg
suertes-del-marques-7fuentes.jpg

Suertes del Marqués 7 Fuentes

19.80

Alkuperäislajikkeisiin luottavan teneriffalaisen natural-tuottajan sekoiteviini, jonka nimi viittaa rypäleiden alkuperään.

Tuottaja: Suertes del Marqués
Vuosikerta: 2016
Alue / Laatuluokitus: DO Valle de la Orotava (Teneriffa)
Rypäle: 90% Listán Negro, 10% Castellana Negra
Pullokoko: 0,75 l

Natural-viini, sertifioimaton luomu, vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Valle de la Orotavan viinialue sijaitsee Teneriffan saaren pohjoisosassa. Viinin nimi "7 Fuentes" tarkoittaa seitsemää kaivoa ja viittaa niiden alkuperäkylään. Rypäleet saadaan Valle de la Orotavasta, yhteensä 25:ltä viinitarhalta, joista osa on tuottajan omia ja osa muiden paikallisten viljelijöiden omistuksessa. Viinitarhat sijaitsevat laakson eri osissa noin 250-800 metrin korkeudessa. Viiniköynnösten keski-ikä vaihtelee 10-100 vuoden välillä ja maaperä on vulkaaninen. Viinitarhoilla vallitsee lämmin merellinen ilmasto, jossa tuntuu Atlantin valtameren vaikutus kosteine tuulineen.

Sadonkorjuu tehtiin manuaalisesti syys-lokakuussa. Eri tarhojen viinit vinifioitiin erillään ja sekoitettiin vasta hieman ennen pullotusta. Alkoholikäyminen 22-25°C betonitankeissa villihiivojen avulla. Osa rypäleistä käy kokonaisina. Malolaktinen käyminen ja kypsytys 60% betonitankeissa ja 40% ranskalaisissa 500-litraisissa tammitynnyreissä kahdeksan kuukauden ajan.

Alkoholi: 13,% vol.

Käyttö: Ilmakuivatun kinkun sekä vaaleiden lihojen ja linturuokien kanssa.

Tarjoilulämpötila: 16-18 °C

Kuvaus: Tuoksussa on runsaasti punaista hedelmää, pippuria ja savuisuutta. Kuiva maku on keskitäyteläinen, suutuntuma silkkinen, ja hapokkuus raikas. Jälkimaku kestää pitkään.