Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Azul y Garanza Bodegas Seis

Punaviinit

Azul y Garanza Bodegas Seis

AzulYGaranza-Seis.jpg
AzulYGaranza-Seis.jpg

Azul y Garanza Bodegas Seis

18.70

Upea Cabernet-Merlot sekoite, joka on esimerkki modernin Espanjan tähtituottajien kyvystä tehdä tuhteja, mutta tasapainoisia viinejä.

Tuottaja: Azul y Garanza Bodegas
Vuosikerta: 2016
Alue / Laatuluokitus: DO Navarra
Rypäle: 95% Merlot & 5% Cabernet Sauvignon
Pullokoko: 0,75

Luomu ja vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniin käytettävät rypäleet poimitaan käsin, ja ne tulevat Euroopan suurimmassa erämaassa, Las Bardenas Realesissa sijaitsevalta kuudelta (seis) eri tarhalta. Lämpötilavaihtelut yön ja päivän välillä ovat suuria, mikä paksuntaa rypäleiden kuoria ja siten näkyy selvästi myös viinin erittäin tummassa värissä. Rangat poistetaan tertuista, mutta rypäleitä ei murskata, joten ne saavat käydä kokonaisina mahdollistaen osittaisen hiilidioksidikäymisen. Käyminen tapahtuu max. 24°C leveissä sementtitankeissa, minkä jälkeen viiniä kypsytetään 225- ja 300-litraisissa ranskalaisissa, unkarilaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä 10-15 kuukauden ajan.

Alkoholi: 13,5% vol.

Käyttö: Punaiset liharuoat, erityisesti riista ja poro.

Tarjoilulämpötila: 18-20°C

Kuvaus: Raikkaan marjaisassa tuoksussa on tummia hedelmiä. Täyteläinen maku on tuoksun tapaan tummien marjojen sävyttämä, mihin tammitynnyrikypsytys lisää mausteisuutta. Suutuntuma on intensiivinen ja tiivis, ja tanniinit kantavat viiniä pitkään.