Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

San Cassiano Superiore Ripasso

Punaviinit

San Cassiano Superiore Ripasso

san valpolicella ripasso sup.jpg
san valpolicella ripasso sup.jpg

San Cassiano Superiore Ripasso

18.90

Tyylikäs Ripasso, jonka osittain kuivatettavat rypäleet tulevat Mezzanen rinteiltä, noin 15 kilometrin päästä Veronan oopperakaupungista.

Tuottaja: San Cassiano
Vuosikerta: 2013
Alue / Laatuluokitus: DOC Valpolicella
Rypäle: Corvina 70%, Molinara 15% & Rondinella 15%
Pullokoko: 0,75 l

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Rypäleet kerätään manuaalisesti Mezzanessa, noin 400 metrin korkeudessa, sijaitsevilta viinitarhoilta. Rypäleitä kuivatetaan muutaman kuukauden ajan San Cassianon omalla tilalla. Kuivatuksen aikana rypäleiden maku tiivistyy ja sokeripitoisuus nousee. Tammi-helmikuussa rypäleet puristetaan Amaronen valmistusta varten. Tämän jälkeen Valpolicella-viinin annetaan käydä Amaronen kuorimassan päällä noin vuorokauden ajan viileässä lämpötilassa. Amarone-maseraation jälkeen rypälemassa erotetaan ja viini jatkaa käymistä. Kypsytys terästankissa 6 kk ja ranskalaisessa tammessa toiset 6 kk.

Alkoholi: 13% vol.

Käyttö: Punaiset liharuoat, erityisesti riista ja poro.

Tarjoilulämpötila: 17-18 °C

Kuvaus: Tuoksussa on kypsiä punaisia marjoja, kirsikkaa ja viikunaa. Pitkä ja intensiivinen maku, joka toistaa tuoksun aromimaailmaa.