Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

San Cassiano Valpolicella Ripasso Superiore

Punaviinit

San Cassiano Valpolicella Ripasso Superiore

san valpolicella ripasso sup.jpg
san valpolicella ripasso sup.jpg

San Cassiano Valpolicella Ripasso Superiore

19.80

Tyylikäs Ripasso, jonka osittain kuivatettavat rypäleet tulevat Mezzanen rinteiltä, noin 15 kilometrin päästä Veronan oopperakaupungista.

Tuottaja: San Cassiano
Vuosikerta: 2015
Alue / Laatuluokitus: DOC Valpolicella
Rypäle: 70% Corvina & Corvinone, 20% Rondinella, 5% Molinara
Pullokoko: 0,75 l

Vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Rypäleet kerätään manuaalisesti Mezzanessa, noin 400 metrin korkeudessa, sijaitsevilta viinitarhoilta. Viinin perustana oleva Valpolicella-viini valmistetaan 70% tuoreista ja 30% kuivatuista rypäleistä. Viiniin lisätään 10% Amaronen valmistuksesta jäävää viiniä kuorineen, joissa on noin 10g/l jäännössokeria. Kokonaisuus saa maseroitua terästankeissa 20-25 päivän ajan. Maseraation jälkeen viinissä on noin 5g/l jäännössokeria. Viini kypsyy kahden vuoden ajan 50% terästankeissa ja 50% käytetyissä barrique-tynnyreissä, joista puolet ovat ranskalaisia ja puolet amerikkalaisia. Ennen pullotusta viini kirkastetaan bentoniitilla ja suodatetaan.

Alkoholi: 13% vol.

Käyttö: Punaiset liharuoat, erityisesti riista ja poro.

Tarjoilulämpötila: 17-18 °C

Kuvaus: Tuoksussa on kypsiä punaisia marjoja, kirsikkaa ja viikunaa. Pitkä ja intensiivinen maku, joka toistaa tuoksun aromimaailmaa.