Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Mirko Sella & Viinitie Pegasus

Punaviinit

Mirko Sella & Viinitie Pegasus

san-cassiano-pegasus.jpg
san-cassiano-pegasus.jpg

Mirko Sella & Viinitie Pegasus

15.90

Pegasus viittaa tähtikuvioon, joka loistaa Veneton yläpuolisella taivaalla sadonkorjuun aikaan. "Leggero Appassimento" viittaa valmistustapaan, jossa rypäleitä kuivatetaan – tuloksena syntyy täyteläinen ja runsas viini. 

Tuottaja: Mirko Sella (San Cassiano) & Viinitie
Vuosikerta: 2016
Alue / Laatuluokitus: IGT Veneto Rosso
Rypäle: 1/3 Corvina, 1/3 Cabernet Sauvignon, 1/3 Merlot
Pullokoko: 0,75 l

Vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Rypäleet korjataan käsin ja kokonaisten terttujen annetaan kuivua 40 päivän ajan vaakatasoon kasatuilla hyllyköillä varastossa, jonka ilmankiertoa ja kosteustasapainoa ylläpidetään ikkunoita avaamalla ja sulkemalla. Kuivumisen aikana rypäleiden paino pienenee noin 10-15%. Ennen käymistä murskatut rypäleet viettävät 2 päivän ajan 16°C terästankeissa syvän värin uuttamiseksi. Sen jälkeen viini käy 26-27°C noin 10 päivän ajan. Viini kypsyy 50% ranskalaisissa ja 50% amerikkalaisissa toista kertaa käytettävissä barrique-tynnyreissä 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen se kirkastetaan bentoniitilla ja suodatetaan.

Alkoholi: 14,5% vol.

Käyttö: Runsaiden riistaruokien, entrecôten ja muiden liharuokien seurana tai pitkään kypsytettyjen juustojen kanssa.

Tarjoilulämpötila: 16–18 °C

Kuvaus: Tuoksussa on marjahillomaista makeutta ja tummaa kirsikkaa. Täyteläinen ja runsas maku, jossa tuoksun lupailemaa makeaa tummaa marjaisuutta.