Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Raúl Pérez Ultreia

Punaviinit

Raúl Pérez Ultreia

raul-perez-ultreia.jpg
raul-perez-ultreia.jpg

Raúl Pérez Ultreia

23.20

Latinankielinen ‘Ultreia’ tarkoittaa eteenpäin ja sitä käytettiin aikanaan tervehtimään Camino de Santiagon pyhiinvaeltajia heidän vaellusmatkallaan.

Tuottaja: Raúl Pérez
Vuosikerta: 2016
Alue / Laatuluokitus: DO Bierzo
Rypäle: Mencía, Bastardo, Garnacha Tintorera, Doña Blanca, Palomino
Pullokoko: 0,75 l

Vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniin käytettävät rypäleet tulevat Valtuille de Abajosta sekä Valdecañadasta. Tarhat on perustettu 1800-luvun lopussa ja kattavat 3 hehtaarin alueen. Istutustiheys on 4500 köynnöstä per hehtaari ja tarhat kohoavat 580 metriä merenpinnan yläpuolella. Maaperä tarhoilla on savea ja liuskeista, ja tarhat suuntaavat etelään ja kaakkoon. Rypäleet poimitaan elo-syyskuun vaihteessa ja ne käyvät kokonaisia terttuina avoimissa astioissa maseraation kestäessä 60-90 päivää. Viini kypsyy toista kertaa käytettävissä ranskalaisissa 228-litraisissa tammitynnyreissä ja se pullotetaan ilman kirkastusta tai suodatusta.

Alkoholi: 13,5% vol.

Käyttö: Karitsan kareen, paahdettujen riistalintujen ja charcuterie-lajitelman kumppaniksi.

Tarjoilulämpötila: 16-18°C

Kuvaus: Tuoksussa on pieniä punaisia ja tummia marjoja. Maku on kuiva ja keskitäyteläinen, ja marjaisuutta sävyttää aromaattinen yrttisyys. Tanniinit ovat hienostuneet ja tiiviit ja hapokkuus tuntuvan raikas. Jälkimaku on pitkä ja syvä.