Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Rafael Cambra Soplo

Punaviinit

Rafael Cambra Soplo

rafael-cambra-soplo.jpg
rafael-cambra-soplo.jpg

Rafael Cambra Soplo

14.60

Valencialainen tummanpuhuva ja tammen ryhdittämä Garnacha.

Tuottaja: Rafael Cambra
Vuosikerta: 2014
Alue / Laatuluokitus: DO Valencia
Rypäle: 100% Garnacha Tintorera
Pullokoko: 0,75 l

Vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Soploon käytettävät Grenache-rypäleet saadaan nuorelta 12-vuotiaalta viinitarhalta, jonka maaperä koostuu hiekan ja saven sekoituksesta, sekä kivistä. Tarhoja ei keinokastella ja ne sijaitsevat 700 metrin korkeudella. Satomäärät ovat erittäin alhaiset, 25hl/ha. Rypäleet poimitaan käsin ja valikoidaan sekä tarhoilla että viinimössä. Viini käy pienissä terästankeissa ja 10% rangoista jätetään käymiseen mukaan. Maseraatiota autetaan pumppaamalla viiniä kevyesti 12 päivän ajan 22°C. Viini kypsyy 3-5-vuotiaissa 225-litraisissa ranskalaisissa tammitynnyreissä 4 kuukauden ajan, minkä jälkeen sitä säilötään 12 kuukauden ajan sementtitankeissa.

Alkoholi: 13,5% vol.

Käyttö: Osso bucon ja paahdettujen juuresten kanssa.

Tarjoilulämpötila: 16-18°C

Kuvaus: Aromaattisessa tuoksussa on luumua ja villivadelmaa, sekä tammen tuomaa vaniljaisuutta. Maku on keskitäyteläinen ja suunmyötäinen, ja siinä on iän tuomaa kehittyneisyyttä, kuten maanläheisyyttä ja nahkaa.