Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Jiménez-Landi Bajondillo

Punaviinit

Jiménez-Landi Bajondillo

Bajondillo.jpg
Bajondillo.jpg

Jiménez-Landi Bajondillo

14.90

Bajondillon palstalta peräisin oleva ryhdikäs kolmen rypäleen blendi.

Tuottaja: Jiménez-Landi
Vuosikerta: 2014
Alue / Laatuluokitus: DOP Mentrida
Rypäle: Garnacha 85%, Syrah 10%, Cabernet Sauvignon 5%
Pullokoko: 0,75l

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Luonnonmukainen valmistus alusta loppuun. Rypäleet kerätään käsin syyskuun puolessa välissä. Tämän jälkeen rypäleet eroitetaan rangoista ja niitä esimaseroidaan kylmässä neljä päivää. Tätä seuraa 20–30 päivää kestävä alkoholikäyminen 15–22 asteessa. Malolaktinen käyminen terästankeissa. Kypsytys 6 kk 3000 litran tammitynnyreissä..

Alkoholi: 14% vol.

Käyttö: Monipuolinen ruokaviini, joka istuu grilliruokien, lihojen ja puolikypsien juustojen seuraksi.

Tarjoilulämpötila: 14-16 °C

Kuvaus: Tuoksu on runsas ja siitä voi erottaa punaisia marjoja, yrttisyyttä, lakritsaa ja kukkaisuutta. Suuntuntuma on täyteläinen ja ryhdikäs sekä miellyttävän hapokas ja tasapainoinen.