Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Heinrich Zweigelt

Punaviinit

Heinrich Zweigelt

heinrich zweigelt.jpg
heinrich zweigelt.jpg

Heinrich Zweigelt

19.70

Itävallan kansallisrypäleestä valmistettu biodynaaminen punaviini, jonka sopivuus ruokapöytään on taattu.

Tuottaja: Heinrich
Vuosikerta: 2016
Alue / Laatuluokitus: Burgenland
Rypäle: Zweigelt
Pullokoko: 0,75 l

Biodynaaminen ja vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniin käytettävät rypäleet kasvavat kolmella eri terroirilla Burgenlandin Neusiedlersee-järven molemmin puolin. Osa rypäleistä kasvaa tasaisella ja suhteellisen ravinnerikkaalla Heidebodenilla, osa soraisalla Parndorferin tasangolla ja osa liuske- ja kalkkikivisillä kukkuloilla Leitha-vuoriston juurilla. Viini valmistetaan biodynaamisin menetelmin. Rypäleet valitaan erittäin huolellisesti tarhalla ja kellarissa. Viini käy spontaanisti terästankeissä 28-32°C:ssa. Maseraatio kestää kahdesta kolmeen viikkoon ja viinin annetaan käydä malolaktisesti. Viini saa levätä 500-litraisissa tammitynnyreissä noin 8 kuukauden ajan. Zweigelt-rypälelajike on Blaufränkischin ja St Laurentin risteytys.

Alkoholi: 12,5% vol.

Käyttö: Zweigelt sopii hyvin vaaleille lihoille kuten kanalle ja kalkkunalle. Se sopii myös suolaisten juustojen ja kevyiden liharuokien kanssa.

Tarjoilulämpötila: 16-18 °C

Kuvaus: Luumuinen tuoksu on puhdaspiirteinen ja siinä on jonkin verran yrttisiä vivahteita. Viini on keskitäyteläinen ja varsin hapokas. Aromeista erottuu punaisia marjoja ja kypsää hedelmää.