Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Heinrich Blaufränkisch

Punaviinit

Heinrich Blaufränkisch

heinrich blaufrän.jpg
heinrich blaufrän.jpg

Heinrich Blaufränkisch

19.30

Itävallan perinteikäs ja maailmalla mainetta niittävä tähtirypäle, Blaufränkisch, pääsee oikeuksiinsa Heinrichin biodynaamisissa käsissä.

Tuottaja: Heinrich
Vuosikerta: 2015/2016
Alue / Laatuluokitus: Qualitätswein Burgenland
Rypäle: Blaufränkisch
Pullokoko: 0,75 l

Biodynaaminen ja vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniin käytettävät rypäleet kasvavat Neusiedlersee-järven molemmin puolin. Blaufränkisch viihtyy hyvin sekä Leithabergin liuske- ja kalkkikivimaaperässä, kuin myös Parndorferin tasangon hiekansekaisessa savimaaperässä. Viini valmistetaan biodynaamisin menetelmin. Rypäleet korjataan manuaalisesti syys-lokakuussa. Viiniin ei lisätä hiivoja, vaan käyminen käynnistyy spontaanista luonnonhiivoilla. Viini maseroituu kahden viikon ajan ja käy osittain puu- ja osittain teräsastioissa. Lopulta viiniä kypsytetään 10 kuukautta käytetyissä 500 litran tammitynnyreissä.

Alkoholi: 13% vol.

Käyttö: Monikäyttöinen ruokaviini, joka toimii niin paistien, siipikarjan ja riistan, kuin myös artisokkien tai vaikka munakoison seurana.

Tarjoilulämpötila: 16-18 °C

Kuvaus: Kukkainen ja tumman hedelmäinen tuoksu. Mausteinen ja lakritsinen, kuten tälle rypäleelle on tyypillistä. Tämä on roteva viini, jossa on silti raikkautta ja eloisuutta. Jälkimaku on hurmaavan kirsikkainen.