Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Azul y Garanza Desierto

Punaviinit

Azul y Garanza Desierto

desierto.jpg
desierto.jpg

Azul y Garanza Desierto

37.40

Tuhti ja tummanpuhuva cabernet Euroopan suurimmasta autiomaasta. Roteva ja kunnioitusta käskevä punaviini paatuneimmille lihansyöjille.

Tuottaja: Bodegas Azul y Garanza
Vuosikerta: 2015
Alue / Laatuluokitus: DO Navarra
Rypäle: Cabernet Sauvignon
Pullokoko: 0,75 l

Luomu

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniin käytettävät rypäleet kasvavat Euroopan suurimmassa autiomaassa, Las Bardenasissa. Maaperä on erittäin kuivaa ja sademäärät ovat olemattomia. Rypäleet saadaan vanhoista puskaköynnöksistä, joiden juuret ovat syävällä maaperässä. Lämpötilaerot päivien ja öiden välillä on suuri. Armottoman auringon karaisemien rypäleiden kuoret ovat paksuja ja rypälekoko pieni. Satomäärä ei koskaan ylitä yli 1500 kiloa per hehtaari ja Desiertoa tuotetaan vain 2000 pulloa vuodessa. Viini on valmistettu alusta loppuun luomumentelmin ja rypäleet on kerätty käsin. Viiniä on kypsytetty 15 kuukauden ajan uudessa ranskalaisessa tammessa.

Alkoholi: 14% vol.

Käyttö: Tuhtien liharuokien ja kypsien juustojen kanssa.

Tarjoilulämpötila: 17-18 °C

Kuvaus: Syvä ja tumman hedelmäinen, mausteinen ja vaniljainen tuoksu, jossa on hieman kukkaisia piirteitä, mustaherukkaa ja luumua. Täyteläinen maku on lihaisa ja kypsän hedelmäinen. Hyvä hapokkuus ja tasapainoiset tanniinit. Lämmin ja voimakas, pitkälle kantava jälkimaku.