Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Azul y Garanza Bodegas Desierto

Punaviinit

Azul y Garanza Bodegas Desierto

desierto.jpg
desierto.jpg

Azul y Garanza Bodegas Desierto

38.10

Tuhti ja tummanpuhuva cabernet Euroopan suurimmasta autiomaasta. Roteva ja kunnioitusta vaativa punaviini paatuneimmille lihansyöjille. Ensimmäinen vuosikerta valmistettiin vuonna 2004.

Tuottaja: Azul y Garanza Bodegas
Vuosikerta: 2016
Alue / Laatuluokitus: DO Navarra
Rypäle: Cabernet Sauvignon
Pullokoko: 0,75 l

Luomu ja vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniin käytettävät rypäleet poimitaan käsin, ja ne tulevat Euroopan suurimman erämaan, Las Bardenas Realesin sisäpuolella olevalta 2ha kokoiselta tarhalta, josta koko tuottajan tarina sai alkunsa. Armottoman auringon karaisemien rypäleiden kuoret ovat paksuja ja rypälekoko pieni. Satomäärä ei koskaan ylitä yli 1500 kiloa per hehtaari ja Desiertoa tuotetaan vain 2000 pulloa vuodessa. Lämpötilavaihtelut yön ja päivän välillä ovat suuria, mikä paksuntaa rypäleiden kuoria ja siten näkyy selvästi myös viinin erittäin tummassa värissä. Rangat poistetaan tertuista, mutta rypäleitä ei murskata, joten ne saavat käydä kokonaisina mahdollistaen osittaisen hiilidioksidikäymisen. Käyminen tapahtuu max. 24°C sementtitankeissa. Viini kypsyy 18-20 kuukauden ajan 4-5 ranskalaisessa tammitynnyreissä, joista yksi on uusi joka vuosi muiden ollessa niinikään 2-5-vuotiaita.

Alkoholi: 14% vol.

Käyttö: Tuhtien liharuokien ja kypsien juustojen kanssa.

Tarjoilulämpötila: 17-18°C

Kuvaus: Syvä ja tumman hedelmäinen, mausteinen ja vaniljainen tuoksu, joka on jokseenkin aromaattinen, mustaherukkan ja luumun täyttämä. Täyteläinen ja tiivis maku on lihaisa ja kypsän hedelmäinen. Hyvä hapokkuus ja tasapainoisen kypsät tanniinit, jotka lupaavat viinille pitkää ikää. Lämmin ja voimakas, pitkälle kantava jälkimaku.