Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Comando G La Bruja de Rozas

Punaviinit

Comando G La Bruja de Rozas

La-Brjua-de-Rozas.jpg
La-Brjua-de-Rozas.jpg

Comando G La Bruja de Rozas

21.70

Biodynaamisin periaattein valmistettava viini, joka syntyy noin 1000 metrin korkeudessa sijaitsevien viinitarhojen vanhoista garnacha-köynnöksistä.

Tuottaja: Comando G
Vuosikerta: 2016/2017
Alue / Laatuluokitus: Sierra de Gredos
Rypäle: 100% Garnacha
Pullokoko: 0,75 l

Vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Rypäleet kerätään käsin Las Rozas de Puerto Realin kylän ympäriltä, Madridin provinssista. Viinitarhat sijaitsevat Sierra de Gredosin graniittisella vuoristoalueella, noin 900–1000 metrin korkeudella. Viininvalmistus noudattaa biodynaamisia periaatteita, mutta viiniä ei ole sertifioitu. Rypäleet kerätään keskivertoa aiemmin ja puristetaan hellästi. Viini käy viinitarhoilta eristettyjen hiivakantojen avulla viileissä lämpötiloissa maseraation ollessa kevyt. Viini kypsyy suurissa tammiastioissa 5 kuukauden ajan.

Alkoholi: 13,5% vol.

Käyttö: Monipuolinen kumppani leikkeileille ja juustoille, padoille sekä liharuoille, kuten lampaankyljyksille. Kokeile myös tonnikalan seurana.

Tarjoilulämpötila: 10-12 °C

Kuvaus: Tuoksussa orvokkia, balsamicoa ja yrttejä. Keskitäyteläinen pehmeä suuntuntuma, jossa tasapainoiset hapot ja miellyttävä tanniinirakenne.