Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Punaviinit

Can Ràfols dels Caus Terraprima Negre

terraprima.jpg
terraprima.jpg

Can Ràfols dels Caus Terraprima Negre

15.90

Välimeren alueen epätyypillinen punaviini, jonka raikkaus tuo esille Garrafin ylängön ainutlaatuiset ilmasto- ja kasvuolosuhteet.

Tuottaja: Can Ràfols dels Caus
Vuosikerta: 2012
Alue / Laatuluokitus: DO Penedès
Rypäle: Cabernet Franc, Grenache & Syrah
Pullokoko: 0,75 l

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Massif del Garrafin luonnonpuiston kupeessa 450 metrin korkeudessa sijaitsevien viinipalstojen maaperä on hyvin kalkkipitoinen ja siinä on liuskekiveä. Viini valmistettiin alusta loppuun luomumenetelmin. Rypäleet korjattiin käsin. Viini kävi spontaanisti terästankeissa. Tuottajalla on erinomainen filosofia laskea viinit liikkeelle vasta silloin, kun viini on kypsyytensä puolesta parhaimmillaan.

Alkoholi: 13,5% vol.

Käyttö: Suosittelemme viinin pariksi tapaksia, Espanjalaisia makkaroita kuten Chorizoa ja Butifarraa sekä grilliruokia. Hyvän kypsyyden ansiosta viinillä on loistava juotavuus myös sellaisenaan.

Tarjoilulämpötila: 12–14 ºC

Kuvaus: Tuoksussa tummia marjoja sekä vivahteita Massis del Garraffissa kasvavista aromaattisista kasveista ja yrteistä. Keskitäyteläinen maku on miellyttävän mineraalinen ja raikas pitkällä jälkimaulla.