Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Azul y Garanza Bodegas Garciano

Punaviinit

Azul y Garanza Bodegas Garciano

garciano.jpg
garciano.jpg

Azul y Garanza Bodegas Garciano

16.40

Garnachan ja gracianon liitto on kadehdittavan tasapainoinen.

Tuottaja: Azul y Garanza Bodegas
Vuosikerta: 2016
Alue / Laatuluokitus: DO Navarra
Rypäle: 70% Garnacha & 30% Graciano
Pullokoko: 0,75 l

Luomu ja vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniin käytettävät rypäleet poimitaan käsin, ja ne tulevat Euroopan suurimman erämaan, Las Bardenas Realesin sisäpuolella olevilta tarhoilta. Lämpötilavaihtelut yön ja päivän välillä ovat suuria, mikä paksuntaa rypäleiden kuoria ja siten näkyy selvästi myös viinin erittäin tummassa värissä. Rypäleet kasvavat vanhoissa puskaköynnöksissä ja ne kerätään käsin. Garnacha kerätään kahdelta eri palstalta ja Graciano yhdeltä. Viini valmistetaan alusta loppuun luomumenetelmin. Kaikkien palstojen rypäleet vinifioidaan erillään. Rangat poistetaan tertuista, mutta rypäleitä ei murskata, joten ne saavat käydä kokonaisina mahdollistaen osittaisen hiilidioksidikäymisen. Käyminen tapahtuu max. 24°C leveissä sementtitankeissa, jolloin käyvän viinin pinnalle muodostuva kuorikerros on erittäin ohut, eikä maseraatiota tarvitse juurikaan edesauttaa. Malolaktisen käymisen jälkeen kahden palstan Garnacha-viinit sekoitetaan ja annetaan kypsyä sementtitankeissa 10 kuukauden ajan. Graciano saa kypsyä saman ajan käytetyissä 225- ja 300-litraisissa tammitynnyreissä. Lopulta viini sekoitetaan ja pullotetaan ilman kirkastusta.

Alkoholi: 14,5% vol.

Käyttö: Lammasmakkara, kypsytetyt juustot, grilliruoka.

Tarjoilulämpötila: 12°C

Kuvaus: Graciano tuo viiniin rakennetta, tanniineja ja pippurisuutta, kun taas garnacha tarjoaa pehmeyttä ja hedelmäisyyttä. Maku on mausteinen, mutta siinä on samalla luumua ja mustaherukkaa. Pehmeä, intensiivinen, pitkä ja tasapainoinen kokonaisuus.