Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nøisom Craft Beer

Nøisom Craft Beer 

Vanhan maatilan mukaan nimetty norjalainen Nøisom singahti Fredrikstadista olutmaailman kartalle vuonna 2013. Norjalaisten craft-tuottajien joukossa vankan aseman saavuttanut panimo sai alkunsa perustajajäsentensä kotinurkilta, kun harrastelijapohjalta lähteneet kokeilut kotioluen valmistamisessa alkoivat tuottaa yllättävänkin hyviä tuloksia. Kyselyjä oluiden mahdollisista saatavuuksista alkoi sadella kauempaakin ja kun panimon ovet avattiin oli tuotteistolla jo valmis kuluttajakunta. Niin innostunutta oli vastaanotto, että 500 litraa tuottavat panimotilat jouduttiin vaihtamaan huomattavasti suurempiin heti toisena toimintavuotena. 

Nøisomin laaja portfolio kattaa tänä päivänä yli 20 eri olutta. Erinomaisista pintahiivaoluistaan tunnettu panimo pyrkii jatkuvasti kehittämään ja hiomaan tuotteistoaan –trendejä seurataan ja omaksutaan, muttei kuitenkaan puhtaan makumaailman ja tasapainon kustannuksella.