Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Naotari

 Naotari

naotari-2.jpeg

Vaikka Koba Kvatchrelishvili perusti Naotarin viinitilan yhdessä poikiensa Rezon ja Alexin kanssa vasta vuonna 2012, on perheessä tehty jo pitkään viinejä perinteisiä kvevrejä käyttäen. Kvarelin kaupungissa, Georgian itäosissa sijaitsevilla perheen omistamilla 3 hehtaarin viinitarhoilla viljellään valkoisia lajikkeita Kisiä, Khikhviä ja Rkatsitelia, sekä punaista Saperavia. Tarhat sijaitsevat pääasiassa soraisella, nopeasti kuivuvalla maaperällä Chikaanin kylän pohjoispuolella, missä ilmasto on pääasiassa kostea ja lämmin.

Koban koko viinifilosofia luottaa rypäleisiin, ja vuoden mittaan tarhoilla työskennellään luontoa kunnioittavin menetelmin ja väsymättä, jotta sadonkorjuun aikaan rypäleet ovat mahdollisimman elinvoimaisia ja terveitä. Näin viininvalmistus on mahdollisimman yksinkertaista ja äärimmäisen autenttista, eikä viineihin tarvitse lisätä mitään ylimääräistä. Mitä tulee rypäleiden käyttämiseen viiniksi, Koba pitää itseään ennemminkin oppaana kuin väliintulijana. Viinit saavat käydä ajan kanssa, ja ne pullotetaan ilman suodatusta. Tilan kokonaistuotanto on vain noin 5000 pulloa vuodessa.