Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Morande Artisanal Wines

Morande Artisanal Wines on viiden viinintekijän intohimoprojekti, jossa kukin Grupo Belenin viidestä viinintekijästä on saanut täysin vapaat kädet toteuttaa itseään oman viinin kautta. Projekti lähti liikkeelle, kun Grupo Beleniin kuuluvan Vistamarin avustava viinintekijä, Daniela Salinas, sai ajatuksen hyödyntää asuntonsa ulkopuolella kasvaneita vanhoja Pinot Noir -rypäleitä. Kyseiset pahemman kerran aliarvostetut rypäleet oli vuosikaudet joko blendattu tai jätetty tyystin käyttämättä. Daniela kysyi esimiehiltään, mikäli hän voisi korjata vanhojen köynnösten sadon ja tehdä oman viininsä. Ajatus kuulosti niin inspiroivalta, että muutkin viinintekijät innostuivat ja syntyi ajatus viinintekijöiden ja pienten chileläisten rypäletuottajien yhteistyöstä. Jokainen Moranden viidestä artisaaniviinistä on siis eri viinintekijän tekemä, ne tulevat useammalta eri alueelta ja niiden taustalla on eri yhteistyötuottajat.
Malmau Malbecin nimi viittaa viinin alkuperään, ”Malbeciin Maulen laaksosta”. Matías Michelini otti tavoitteekseen elävöittää löytämänsä hylätty viinipalsta, jossa kasvoi vanhoja Malbec-köynnöksiä. Malbec oli luonteva rypälevalinta argentinalaiselle Matiakselle, joka halusi viininsä edustavan rypälelajikkeensa puolesta kotimaataan, alkuperänsä puolesta Chileä. Sadonkorjuu suoritettiin kolmessa eri vaiheessa, joita määrittivät rypäleiden kypsyysasteet. Puolet viinistä kävi sementtisissä munatankeissa, puolet terästankeissa luonnollisten hiivakantojen avulla. Kuukauden kestäneen maseroinnin jälkeen viini sai levätä 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, joista puolet oli uusia.
Aterciopelado on aikoinaan Chilen viljellyimmän rypäleen Paísin ja Malbecin blendi. Viini tulee Maulen laaksosta ja sen on tehnyt Jorge Martinez yhteistyössä kahden eri rypäletuottajan kanssa. Melozalin kylästä tulevat País-rypäleet saadaan 120-vuotiaista puskaköynnöksistä, Pencahuen kylän Malbec-rypäleet saadaan 60-vuotiaista vanhaan tyyliin vartetuista espalier-köynnöksistä. Rypäleet, joista kolmannesta ei erotettu rangoistaan, kävivät yhdessä luonnollisten hiivojen avulla sementtisissä munatankeissa. Tämän jälkeen viini lepäsi kolme kuukautta vanhoissa tammitynnyreissä, jonka jälkeen se pullotettiin suodattamttomana syyskuussa 2014. Aterciopelado, eli ”sametti”, tulisi tarjoilla Pinot Noirin tyyliin viilennettynä.
Creole, Cinsaultin ja Paísin blendi, on Ricardo Baettigin viini, jonka etuetiketti kertoo Creolen tarinan. Ricardo oli tutkimusmatkalla Itatan laaksossa, noin 400 km Santiagosta etelään, tavoitteenaan löytää hyvälaatuisia Cinsault-rypäleitä kasvattava pientuottaja. Oilon kylästä, läheltä Ranquilia, hän löysi pedantin vanhan herran, joka kasvatti laadukkaita rypäleitä luonnollisin menetelmin. Hänen kanssaan syntyi sopimus yhteisestä sadonkorjuusta. Keväällä suoritetun sadonkorjuun jälkeen Ricardo, joka ei ollut varautunut maksamaan rypäleitään käteisellä, joutui ajelemaan tuntitolkulla lähimpään kapunkiin voidakseen nostaa rahaa pankkitilittömälle viljelijälle. Creole kävi läpi hiilidioksidikäymisen, jonka jälkeen se puristettiin vertikaalisesti. Viini kävi sementtisissä munatankeissa ja sai ikääntyä 6 kuukautta vanhoissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Despechado on Morande Artisanal Winesin pioneerin, Daniela Salinasin, viini. Puhdas Pinot Noir tulee Casablancan laaksosta, noin 100 km päästä Santiagosta. Rypäleet saadaan Danielan asuntoa ympäröiviltä kolmen hehtaarin palstoilta, äärimmäisen ravinneköyhältä graniittimaaperältä. Sadonkorjuun jälkeen puolet rypäleistä erotettiin rangoistaan. Tätä seurasi villihiivojen avulla käynnistetty kymmenpäiväinen käymisprosessi sementtisissä munatankeissa. Puristusta seurasi malolaktinen käyminen amfora-tyylisissä astioissa. Viiniä ei suodatettu ennen pullotusta.
Tirazis on alkujaan Sven Butchsveldin viini ja se tulee viileältä alueelta Casablancan laaksosta, Cerro Algarrobon kukkuloilta. Sven valmisti Tirazista vuoteen 2014 saakka, jonka jälkeen Daniela Salinas hyppäsi puikkoihin. Tirazisin Syrah-puskaköynnökset kasvavat rinteillä, joiden maaperä koostuu graniitista, savesta ja hiekasta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet erotettiin rangoista ja ne puristettiin hellästi. Rypälemehua maseroitiin kylmässä kuuden päivän ajan, jonka jälkeen lämpötilaa nostettiin ja viinin 35-päiväinen käymisprosessi alkoi. Lopulta viiniä ikäännytettiin 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja 12 kuukautta pullossa. Viinin nimi on elamiitin kieltä ja se viittaa muinaisessa Persiassa sijainneeseen Shyrazin kaupunkiin, josta Syrah-rypäleen uskotaan olevan kotoisin.

Morande Artisanal Wines

Daniela Salinas Morande

Morande Artisanal Wines on viiden viinintekijän intohimoprojekti, jossa kukin Grupo Belenin viidestä viinintekijästä on saanut täysin vapaat kädet toteuttaa itseään oman viinin kautta. Projekti lähti liikkeelle, kun Grupo Beleniin kuuluvan Vistamarin avustava viinintekijä, Daniela Salinas, sai ajatuksen hyödyntää asuntonsa ulkopuolella kasvaneita vanhoja Pinot Noir -rypäleitä. Kyseiset pahemman kerran aliarvostetut rypäleet oli vuosikaudet joko blendattu tai jätetty tyystin käyttämättä. Daniela kysyi esimiehiltään, mikäli hän voisi korjata vanhojen köynnösten sadon ja tehdä oman viininsä. Ajatus kuulosti niin inspiroivalta, että muutkin viinintekijät innostuivat ja syntyi ajatus viinintekijöiden ja pienten chileläisten rypäletuottajien yhteistyöstä. Jokainen Moranden viidestä artisaaniviinistä on siis eri viinintekijän tekemä, ne tulevat useammalta eri alueelta ja niiden taustalla on eri yhteistyötuottajat.

Malmau Malbecin nimi viittaa viinin alkuperään, ”Malbeciin Maulen laaksosta”. Matías Michelini otti tavoitteekseen elävöittää löytämänsä hylätty viinipalsta, jossa kasvoi vanhoja Malbec-köynnöksiä. Malbec oli luonteva rypälevalinta argentinalaiselle Matiakselle, joka halusi viininsä edustavan rypälelajikkeensa puolesta kotimaataan, alkuperänsä puolesta Chileä. Sadonkorjuu suoritettiin kolmessa eri vaiheessa, joita määrittivät rypäleiden kypsyysasteet. Puolet viinistä kävi sementtisissä munatankeissa, puolet terästankeissa luonnollisten hiivakantojen avulla. Kuukauden kestäneen maseroinnin jälkeen viini sai levätä 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, joista puolet oli uusia.

Aterciopelado on aikoinaan Chilen viljellyimmän rypäleen Paísin ja Malbecin blendi. Viini tulee Maulen laaksosta ja sen on tehnyt Jorge Martinez yhteistyössä kahden eri rypäletuottajan kanssa. Melozalin kylästä tulevat País-rypäleet saadaan 120-vuotiaista puskaköynnöksistä, Pencahuen kylän Malbec-rypäleet saadaan 60-vuotiaista vanhaan tyyliin vartetuista espalier-köynnöksistä. Rypäleet, joista kolmannesta ei erotettu rangoistaan, kävivät yhdessä luonnollisten hiivojen avulla sementtisissä munatankeissa. Tämän jälkeen viini lepäsi kolme kuukautta vanhoissa tammitynnyreissä, jonka jälkeen se pullotettiin suodattamttomana syyskuussa 2014. Aterciopelado, eli ”sametti”, tulisi tarjoilla Pinot Noirin tyyliin viilennettynä.

Creole, Cinsaultin ja Paísin blendi, on Ricardo Baettigin viini, jonka etuetiketti kertoo Creolen tarinan. Ricardo oli tutkimusmatkalla Itatan laaksossa, noin 400 km Santiagosta etelään, tavoitteenaan löytää hyvälaatuisia Cinsault-rypäleitä kasvattava pientuottaja. Oilon kylästä, läheltä Ranquilia, hän löysi pedantin vanhan herran, joka kasvatti laadukkaita rypäleitä luonnollisin menetelmin. Hänen kanssaan syntyi sopimus yhteisestä sadonkorjuusta. Keväällä suoritetun sadonkorjuun jälkeen Ricardo, joka ei ollut varautunut maksamaan rypäleitään käteisellä, joutui ajelemaan tuntitolkulla lähimpään kapunkiin voidakseen nostaa rahaa pankkitilittömälle viljelijälle. Creole kävi läpi hiilidioksidikäymisen, jonka jälkeen se puristettiin vertikaalisesti. Viini kävi sementtisissä munatankeissa ja sai ikääntyä 6 kuukautta vanhoissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Despechado on Morande Artisanal Winesin pioneerin, Daniela Salinasin, viini. Puhdas Pinot Noir tulee Casablancan laaksosta, noin 100 km päästä Santiagosta. Rypäleet saadaan Danielan asuntoa ympäröiviltä kolmen hehtaarin palstoilta, äärimmäisen ravinneköyhältä graniittimaaperältä. Sadonkorjuun jälkeen puolet rypäleistä erotettiin rangoistaan. Tätä seurasi villihiivojen avulla käynnistetty kymmenpäiväinen käymisprosessi sementtisissä munatankeissa. Puristusta seurasi malolaktinen käyminen amfora-tyylisissä astioissa. Viiniä ei suodatettu ennen pullotusta.

Tirazis on alkujaan Sven Butchsveldin viini ja se tulee viileältä alueelta Casablancan laaksosta, Cerro Algarrobon kukkuloilta. Sven valmisti Tirazista vuoteen 2014 saakka, jonka jälkeen Daniela Salinas hyppäsi puikkoihin. Tirazisin Syrah-puskaköynnökset kasvavat rinteillä, joiden maaperä koostuu graniitista, savesta ja hiekasta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet erotettiin rangoista ja ne puristettiin hellästi. Rypälemehua maseroitiin kylmässä kuuden päivän ajan, jonka jälkeen lämpötilaa nostettiin ja viinin 35-päiväinen käymisprosessi alkoi. Lopulta viiniä ikäännytettiin 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ja 12 kuukautta pullossa. Viinin nimi on elamiitin kieltä ja se viittaa muinaisessa Persiassa sijainneeseen Shyrazin kaupunkiin, josta Syrah-rypäleen uskotaan olevan kotoisin.