Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Monte Bernardi

Monte Bernardi

montebernardi.jpg

 

Monte Bernardin tila sijaitsee Panzanossa, Toscanan sydämessä. Viinitarhoja Monte Bernardilla on 14.8 hehtaaria, Toscanan tunnetuimpien viinien, Chiantien, klassikkoalueella. Historiallinen Monte Bernardin nimi löytyy historiankirjoista jo vuodesta 1085 lähtien. 2000-luvun alusta lähtien tilaa on johtanut sveitsiläissyntyinen enologi Michael Schmelzer perheineen.

Monte Bernardin viinintekofilosofia on uskollinen jo 300 vuotta sitten kehitetylle biodynaamiselle viljelylle ja viininteolle. Luontoa ja työntekijöitä kunnioittaessa heidän viineistään huokuu terroir ja puhtaus. Villihiivat ja viinien suodattamattomuus tuovat viineihin arvokkuutta ja kompleksisuutta. 

Köynnökset kasvavat Panzanon eteläisimmässä osassa, jossa sijaitsevat yhdet parhaista Chianti Classicon tarhoista. Tarhat ovat 350 metriä merenpinnan yläpuolella, joten kuumuus ei pääse paahtamaan herkkiä Sangiovese-rypäleitä. Alueen mikroilmasto on lähes täydellinen. Etelän suuntaan aukeava rinne, joka alkaa tuulelta suojaavasta metsästä ja loppuu joen uomaan tarjoaa viilennystä kuumina kesäpäivinä ja optimaalisen määrän auringonvaloa voimistamalla kevään ensimmäisiä auringonsäteitä.