Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Meyer-Fonné

Meyer-Fonné on Alsacen Katzenthalista ponnistava perheviinitila, jonka taustalla vaikuttaa sveitsiläistaustainen Meyerin perhe. Meyerit tuottavat laadukkaita ja aromimaailmaltaan intensiivisiä valko- ja kuohuviinejä paikallisista rypäleistä, kuten rieslingistä, pinot grisistä ja gewürztraminerista.

Tilan viinipalstat kattavat 12 hehtaarin kokoisen alueen seitsemän kylän alueella. Vaihtelevuus maaperissä, pinnanmuodoissa ja rinteiden ilmansuunnissa tuottavat Meyer-Fonnén eri viineille omaleimaisuutta. Kun esimerkiksi Katzenthalin Grand Cru -kylän ympärillä kasvavat köynnökset ovat sopeutuneet graniittimaaperään, kalkkikiveen ja erittäin jyrkkiin rinteisiin, Colmarin palstojen maaperä on erittäin ravinneköyhää ja vettäläpäisevää ja rinteet ovat suhteellisen loivia.

Meyerit saapuivat Alsaceen vuonna 1732 ja viinitila pyöriikin jo kolmannessa sukupolvessa. Vuodesta 1992 lähtien tilan johdossa on ollut tilan perustajan lapsenlapsi Felix Meyer. Felix on keräillyt kiitoksia paitsi luonnonmukaisuuten panostamisesta ja tilan tuotantovälineiden modernisoinninsta, ennenkaikkea Katzenthalin Grand Cru palstoihin panostamisesta. Perinteitä ei Meyer-Fonnella olla unohdettu – tilalla suositaan sakkakypsytystä vanhoissa, laakeissa foudre-tammiastioissa, jotka olivat aikoinaan hyvin yleisiä Alsacessa.

Meyer-Fonnélla painotetaan terroir-lähtöisyyttä ja kasvuolosuhteiden ominaispiirteiden esilletuomista. Vuosien saatossa karttunut tietotaito on kehittänyt Meyereistä loistavia blendaajia, joilla on kyky saattaa yhteen eri palstojen viinejä siten, että niistä syntyy tasapainoisia, moniulotteisia cuvéita.

Meyer-Fonné

Capture-4.jpg

Meyer-Fonné on Alsacen Katzenthalista ponnistava perheviinitila, jonka taustalla vaikuttaa sveitsiläistaustainen Meyerin perhe. Meyerit tuottavat laadukkaita ja aromimaailmaltaan intensiivisiä valko- ja kuohuviinejä paikallisista rypäleistä, kuten Rieslingistä, Pinot Grisistä ja Gewürztraminerista.

Tilan viinipalstat kattavat 12 hehtaarin kokoisen alueen seitsemän kylän alueella, Katzenthalissa, Ammerschwihrissä, Ingersheimissa, Riquewihrissa, Kientzheimissa, Colmarissa ja Bennwihrissä. Vaihtelevuus maaperissä, pinnanmuodoissa ja rinteiden ilmansuunnissa tuottaa Meyer-Fonnén eri viineille omaleimaisuutta. Kun esimerkiksi Katzenthalin Grand Cru -kylän ympärillä kasvavat köynnökset ovat sopeutuneet graniittimaaperään, kalkkikiveen ja erittäin jyrkkiin rinteisiin, Colmarin palstojen maaperä on erittäin ravinneköyhää ja vettäläpäisevää ja rinteet suhteellisen loivia.

Meyerit saapuivat Alsaceen vuonna 1732 ja viinitila pyöriikin jo kolmannessa sukupolvessa. Vuodesta 1992 lähtien tilan johdossa on ollut tilan perustajan lapsenlapsi Felix Meyer. Felix on keräillyt kiitoksia paitsi luonnonmukaisuuten panostamisesta ja tilan tuotantovälineiden modernisoinnista, ennen kaikkea Katzenthalin Grand Cru -palstoihin panostamisesta. Perinteitä ei Meyer-Fonnella olla unohdettu – tilalla suositaan sakkakypsytystä vanhoissa, laakeissa foudre-tammiastioissa, jotka olivat aikoinaan hyvin yleisiä Alsacessa.

Meyer-Fonnélla painotetaan terroir-lähtöisyyttä ja kasvuolosuhteiden ominaispiirteiden esilletuomista. Vuosien saatossa karttunut tietotaito on kehittänyt Meyereistä loistavia blendaajia, joilla on kyky saattaa yhteen eri palstojen viinejä siten, että niistä syntyy tasapainoisia, moniulotteisia cuveita.