Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Loimer

Itävaltalainen Fred Loimer on täydellisyyteen pyrkivä viininvalmistaja, jonka viinitilukset sijaitsevat pääosin Kamptalin Langenloisissa. Langenloisin ohella Loimerilla on myös muutaman hehtaarin verran viinitarhoja Wienin eteläpuolella, Thermenregionin Gumpoldskirchenissä. Loimerin omat palstat ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä ja osalla niistä käytetään biodynaamisia menetelmiä.

Loimerilla on noin 60 hehtaaria tarhoja Kamptalissa, jonka ilmasto on Itävallan mittapuulla lämmin ja kuiva. Alueen ainutlaatuinen terroir syntyi jääkaudella, jolloin alueen maisema muokkaantui olennaisesti kun liikkuva jää kuljetti ja pakkasi maa-ainesta. Tämän seurauksena tarhoilta on löydettävissä erilaisten maaperätyyppien tilkkutäkki kalkkipitoisesta kiviaineksesta peruskiveen ja hiekkapitoiseen lössiin. Viininvalmistuksen kannalta maaperän moninaisuus on etu, sillä rypälelajikkeet viihtyvät erilaisissa maaperissä. Tämä mahdollistaa myös Loimerilla useiden eri rypälelajikkeiden tuotannon. Kolme neljäsosaa Loimerin palstoista on omistettu paikallisille DAC-lajikkeille, Grüner Veltlinerille ja Rieslingille. Näiden lisäksi tarhoilla kasvaa Pinot Noiria, Zweigeltia, Muskatelleria, Tramineria, Pinot Blancia, Rotgipfleria, Chardonnayta ja Pinot Grisiä.

Gumpoldskirchenin terroir on täysin erilainen kuin Kamptalin: alueen ilmastoa verrataan usein Burgundiin ja Gumpoldskircheniä pidetään otollisena paikkalisten lajikkeiden, kuten Zierfandler, Rotgipfler ja St Laurentin, mutta myös Pinot Noirin viljelyyn. Hiekka, savi ja sora dominoivat maaperää, alppien vuoristo suojelee aluetta viileiltä pohjoistuulilta ja leuto Pannonian ilmasto kuljettaa lämmintä ilmaa alueelle.

Loimerin periaatteena on korkeimman mahdollisen laadun tavoittelu aikaa ja vaivaa säästämättä: pieninkin yksityiskohta on merkittävä kokonaisuuden kannalta. Loimer on persoonana mielenkiintoinen yhdistelmä perfektionistista pikkutarkkuutta ja intohimoista omistautumista asialle. Vastuullisuus ei Loimerilla tarkoita vain luonnon kunnioittamista ja tuotannon ympäristövaikutusten minimoimista, vaan se ulottuu ympäristövastuullisuudesta myös sosiaaliseen ja taloudelliseen vastuullisuuteen. Loimer kuuluu Itävaltalaisten tuottajien ”Respekt”-organisaatioon, jonka tavoitteena on ylittää luomusertifioidun tuotannon määrittelemät vastuullisuuden vaatimukset – myös työntekijöiden ja alueen eliöstön hyvinvointi pyritään varmistamaan.

Loimerin viinit kypsyvät vaikuttavassa, yli 150-vuotiaassa kellarissa, jotka Fred Loimer hankki omistukseensa vanhalta Haindorfin linnalta vuonna 1998. Tilan kellarit sijaitsevat Langenloisin kylän ulkoreunalla ja tarjoavat ihanteelliset olosuhteet laatuviinien säilyttämiseen ja kypsyttämiseen. Muinaisten kellarien päälle pystytettiin futuristinen rakennus, jonka minimalistinen arkkitehtuuri on linjassa Loimerin viinien kanssa, jotka ovat vähäeleisiä, tyylikkäitä ja hienovaraisia.

Loimer

Itävaltalainen Fred Loimer on täydellisyyteen pyrkivä viinintuottaja, jonka viinitilukset sijaitsevat pääosin Kamptalin Langenloisissa. Langenloisin ohella Loimerilla on myös muutaman hehtaarin verran viinitarhoja Wienin eteläpuolella, Thermenregionin Gumpoldskirchenissä. Loimerin omat palstat ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä ja osalla niistä käytetään biodynaamisia menetelmiä.

Loimerilla on noin 65 hehtaaria tarhoja Kamptalissa, jonka ilmasto on Itävallan mittapuulla lämmin ja kuiva. Alueen ainutlaatuinen terroir syntyi jääkaudella, jolloin alueen maisema muokkaantui olennaisesti liikkuvan jään kuljettaessa maa-ainesta. Tämän seurauksena tarhoilta on löydettävissä erilaisten maaperätyyppien tilkkutäkki kalkkipitoisesta kiviaineksesta peruskiveen ja hiekkapitoiseen lössiin. Viininvalmistuksen kannalta maaperän moninaisuus on etu, sillä rypälelajikkeet viihtyvät erilaisissa maaperissä. Tämä mahdollistaa myös Loimerilla useiden eri rypälelajikkeiden tuotannon. Kolme neljäsosaa Loimerin palstoista on omistettu paikallisille DAC-lajikkeille, Grüner Veltlinerille ja Rieslingille. Näiden lisäksi tarhoilla kasvaa Pinot Noiria, Zweigeltia, Muskatelleria, Tramineria, Pinot Blancia, Rotgipfleria, Chardonnayta ja Pinot Gristä.

Gumpoldskirchenin terroir on täysin erilainen kuin Kamptalin: alueen ilmastoa verrataan usein Burgundiin ja Gumpoldskircheniä pidetään otollisena paikallisten lajikkeiden, Zierfandlerin, Rotgipflerin ja St Laurentin, mutta myös Pinot Noirin viljelyyn. Hiekka, savi ja sora dominoivat maaperää, alppien vuoristo suojelee aluetta viileiltä pohjoistuulilta ja leuto Pannonian ilmasto kuljettaa lämmintä ilmaa alueelle.

Loimerin periaatteena on korkeimman mahdollisen laadun tavoittelu aikaa ja vaivaa säästämättä: pieninkin yksityiskohta on merkittävä kokonaisuuden kannalta. Loimer on persoonana mielenkiintoinen yhdistelmä perfektionistista pikkutarkkuutta ja intohimoista omistautumista. Vastuullisuus ei Loimerilla tarkoita vain luonnon kunnioittamista ja tuotannon ympäristövaikutusten minimoimista, vaan se ulottuu ympäristövastuullisuudesta myös sosiaaliseen ja taloudelliseen vastuullisuuteen. Loimer kuuluu itävaltalaisista ja saksalaisista tuottajista koostuvaan respekt-BIODYN-organisaatioon, jonka tavoitteena on ylittää luomusertifioidun tuotannon määrittelemät vastuullisuuden vaatimukset huolehtimalla myös työntekijöiden ja alueen eliöstön hyvinvoinnista.

Loimerin viinit kypsyvät vaikuttavassa, yli 150-vuotiaassa kellarissa, jonka Fred hankki omistukseensa vanhalta Haindorfin linnalta vuonna 1998. Tilan kellarit sijaitsevat Langenloisin kylän ulkoreunalla ja tarjoavat ihanteelliset olosuhteet laatuviinien säilyttämiseen ja kypsyttämiseen. Muinaisten kellarien päälle pystytettiin futuristinen rakennus, jonka minimalistinen arkkitehtuuri on linjassa Loimerin viinien kanssa, jotka ovat vähäeleisiä, tyylikkäitä ja hienovaraisia.