Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Lammershoek Eng

Etelä-Afrikan Swartlandista ponnistava Lammershoek on rajoja rikkova ja ennakkoluuloton luomuviinitila. Lammershoekin perhetilan historia ulottuu vuoteen 1750 asti. Ei ole sattumaa että sen 70 hehtaarin palstoilla kasvavat eräät Etelä-Afrikan vanhimmasta köynnöksistä. Tilalla luotetaan biodynaamisiin tuotantomenetelmiin ja natural-aatteeseen. Viiniköynnöksiä ei kastella, niihin ei lisätä sulfiitteja, eikä viinejä suodateta tai kirkasteta.

Lammershoekin tarhoilla kasvaa muun muassa Syrahia, Chenin Blancia, Viognieria, Pinotagea ja Grenachea. Rypäleiden kirjoon mahtuu myös erikoisuuksia, kuten unkarilaista Harslévelüa, johon viinintekijä Graig Hawkins ihastui Itävallan vuosinaan. Tila sijaitsee Paardebergin laaksossa, jossa on välimerellinen ilmasto. Kesät ovat kuivia ja kuumia, talvet ovat kylmiä ja suhteellisen kosteita. Maaperä koostuu hiekkaisasta graniitista, mikä antaa viineille hapokkuutta, aromikkuutta ja rakennetta.

Lammershoek

Lammershoek is a quality producer from Swartland’s Paardeberg Valley. This area with granite soils has a Mediterranean climate with low rainfall and nutrient-poor soils which keep yields low. Small and intensely flavoured grapes make wines with lots of aromatics and structure. Previously a family owned winery, Lammershoek has had new owners from 2014 among which are the German football legend Franz Beckenbauer.