Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kingston Estate

Kingston Estate

kingston-2.jpg

Ennen kuin kreikkalaislähtöiset Nina ja Steve tapasivat toisensa sadonkorjuussa Australian Riverlandissa vuonna 1961, he tuskin uskalsivat edes unelmoida omasta viinitilasta, josta myöhemmin tulisi koko perheen yhteinen projekti. Näin kuitenkin kävi, sillä pariskunta osti pian palstan maata itselleen ja vuonna 1965 ylpeinä poimi omien tarhojensa tuottamat ensimmäiset rypäleet. Näitä rypäleitä tuottavien köynnösten parissa kasvoi myös Bill Moularadellis, pariskunnan poika, joka tänä päivänä luotsaa perheyhtiötään aina vain suuremmille vesille.

Vaikka Billin vanhemmat voi yhä lähes jokaisen vuoden päivänä löytää puuhailemassa tilan eri tehtävien parissa, kantaa Bill itse vastuun tilan tuotannosta. Hän valmistui viinintekijäksi arvostetusta Roseworthyn yliopistosta vuonna 1985 ja samana vuonna tilan tarhojen viereen perustettiin viinimö. Kun kiinnostus australialaisia viinejä kohtaan alkoi kasvaa, alettiin tilan viinejä viedä myös maan rajojen ulkopuolelle, erityisesti Iso-Britanniaan ja Kanadaan. Tilan toiminnan hallinnoinnin ohessa Bill on yhä mukana viiniteossa pääviinintekijän roolissa. Billin vaimo Ivanka vastaa nykyisin vientimarkkinoista, siinä missä pariskunnan kolme tytärtä, Lauren, Victoria ja Emma, ovat innoittaneet Mo Sisters Vineyard -viinit. Reilussa viidessäkymmenessä vuodessa Kingston Estatesta on tullut todellinen perheyritys, jonka tarina on vasta saanut alkunsa.