Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kewin Descombes

Kewin Descombes 

IMG_7619.jpg

Morgonin alue Beaujolaisissa tunnetaan erityisesti karusta maaperästään, joka on sekoitus graniittia, liusketta ja vulkaanista kiveä. Muihin Beaujolais Cru -kyliin verrattuna Morgonin maaperästä löytyy paljon rautaa, mikä tekee viineistä erityisen voimakaspiirteisiä.

Beaujolais’n nuorinta viinintekijäsukupolvea edustava Kewin Descombes työskenteli pitkään isänsä Georgesin kanssa, joka tunnetaan yhtenä Beaujolais’n uranuurtajista. Georges Descombes on itse asiassa viides epävirallinen “Gang of Fourin” jäsen, johon kuuluvat Jean Foillard, Marcel Lapierre, Jean-Paul Thévenet ja Guy Breton. Myös Kewinin velipuoli Damien Coquelet tunnetaan Beaujolais’n viinintuottajana. 21-vuotiaana vuonna 2013 Kewin julkaisi ensimmäisen oman vuosikertansa isänsä hänelle lahjoittamilta 3 hehtaarin tarhoilta. Nykyisin Kewinillä on hallussaan 6 hehtaaria viinitarhoja, joihin lukeutuvat 1.15 hehtaarin vuokratarha AOC Beaujolais’n ja 1.6 hehtaarin vuokratarha AOC Morgonin alueilla. Lisäksi vuonna 2013 hän osti 1.2-hehtaarin kokoisen palstan 85-vuotiaita köynnöksiä Morgonista.

Kewin omaksui isänsä perinteiset tavat työskennellä sekä tarhoilla että kellarissa, mutta vei monet tuotantotavat isäänsä pidemmälle. Rypäleitä viljellään luonnonmukaisen sertifikaatin määräämin menetelmin ja koko sato kerätään käsin. Rypäleet säilötään lämpökontrolloiduissa astioissa ennen kuin ne laitetaan kokonaisina terttuina 600-litraisiin betonitankkeihin. Viinit käyvät osittaisella hiilihappokäymisellä ja viininvalmistus luottaa täysin luonnonhiivoihin. Rikkidioksidia käytetään kellarissa minimaalisesti, jos lainkaan. Viinit kypsyvät tammitynnyreissä. Kewinin viineille sopii muutaman vuoden pullokypsytys ja hän julkaiseekin viininsä usein vuotta myöhemmin kuin monet paikalliset kollegansa.