Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Jiménez-Landi

Jiménez-Landin pieni viinitila sijaitsee Méntridan kylässä, Toledon alueella, 50 kilometriä lounaaseen Madridista. Tilan pitäjät, Daniel ja José Jiménez-Landi, kasvoivat ikivanhojen sementtitankkien ja puristimien keskellä kylässä, jonka vanhimmat viinipalstat ovat 1300-luvulta. Vuonna 2004 kaksikko päätti kunnostaa kotitilansa ja omistautua vanhoista köynnöksistä valmistettavien, terroiriaan edustavien laatuviinien valmistukseen.

Jiménez-Landin palstat kattavat 15 hehtaarin alan Méntridan ja El Real de San Vincenten kylien alueella. Tila sijaitsee reilun puolen kilometrin korkeudessa, minkä ansiosta Jiménez-Landi kantaa epävirallista titteliä maailman korkeimmalla kasvavien Garnacha-rypäleiden hallitsijana. Köynnökset kasvavat hiekkaisella graniittimaaperällä, jonka koostumus on hapokas ja vähäkalkkinen. Alueen ilmasto on erittäin mannermainen, eli alueelle ominaista ovat kuivuus ja merkittävät lämpötilaerot kesän ja talven välillä. Talvet ovat pitkiä ja kylmiä, ja niiden vaikutusta voimistavat pohjoisen Sierra de Gredos -vuoristosta virtaavat kylmät tuulet. Kesät ovat kuumia ja erittäin vähäsateisia – alueella sataa keskimäärin vain 465 mm vuodessa.

Toledon vallitseva rypäle on Garnacha, mutta alueella viljellään myös muita haastaviin ilmasto-olosuhteisiin sopeutuvia lajikkeita. Jiménez-Landin tilalla tuotetaan Garnachan ohella Syrahia ja Cabernet Sauvignonia. Méntridan viiniköynnökset ovat iältään 12–40 -vuotiaita, El Real de San Vincen köynnökset ovat arviolta 40–70 -vuotiaita. Viininvalimistusta ohjaavat luonnonlliset menetelmät: käytössä ovat tilan omilta tarhoilta eristetyt luonnolliset hiivakannat ja ainoastaan luomutuotannossa sallitut yhdisteet. Danielin ja Josén ideologia pohjautuu mahdollisimman vähäiselle interventiolle, jolloin viinit edustavat alkuperäänsä tuoden esille kunkin rypäleen ominaispiirteet ja ainutlaatuisista kasvuolosuhteista kumpuavan luontaisen hapokkuuden. Kuivista olosuhteista huolimatta palstoja ei kastella.

Rypäleet poimitaan pieniin koreihin kun ne saavuttavat optimaalisen kypsyyden. Sadonkorjuun jälkeen, viinistä riippuen, rypäleet erotetaan rangoista tai tertut säilytetään kokonaisina. Tämän jälkeen suoritetaan nelipäiväinen esimaserointi, jota seuraa lämpökontrolloiduissa terästankeissa tapahtuva alkoholikäyminen. Käymisprosessien aikana Méntridan ja El Real de San Vincenten palstojen viinit pidetään erillään. Jotkin Jiménez-Landin viinit käyvät avoimissa puuastioissa ilman mekaanista apua: rypäleet poljetaan jaloin ja ne pumpataan käsin ilman sähköä. Viinejä ei stabiloida, kirkasteta tai suodateta. Pullotuksen yhteydessä lisätään minimaalinen määrä sulfiitteja. Kypsytys tapahtuu ranskalaisissa kevyesti paahdetuissa tynnyreissä, joiden koko vaihtelee 500 ja 3000 litran välillä.

Jiménez-Landi

Jiménez-Landin pieni viinitila sijaitsee Méntridan kylässä, Toledon alueella, 50 kilometriä lounaaseen Madridista. Tilan pitäjät, Daniel ja José Jiménez-Landi, kasvoivat ikivanhojen sementtitankkien ja puristimien keskellä kylässä, jonka vanhimmat viinipalstat ovat 1300-luvulta. Vuonna 2004 kaksikko päätti kunnostaa kotitilansa ja omistautua vanhoista köynnöksistä valmistettavien, terroiriaan edustavien laatuviinien valmistukseen.

Jiménez-Landin palstat kattavat 15 hehtaarin alan Méntridan ja El Real de San Vincenten kylien alueella. Tila sijaitsee reilun puolen kilometrin korkeudessa, minkä ansiosta Jiménez-Landi kantaa epävirallista titteliä maailman korkeimmalla kasvavien Garnacha-rypäleiden hallitsijana. Köynnökset kasvavat hiekkaisella graniittimaaperällä, jonka koostumus on hapokas ja vähäkalkkinen. Alueen ilmasto on erittäin mannermainen, eli alueelle ominaista ovat kuivuus ja merkittävät lämpötilaerot kesän ja talven välillä. Talvet ovat pitkiä ja kylmiä, ja niiden vaikutusta voimistavat pohjoisen Sierra de Gredos -vuoristosta virtaavat kylmät tuulet. Kesät ovat kuumia ja erittäin vähäsateisia – alueella sataa keskimäärin vain 465 mm vuodessa.

Toledon vallitseva rypäle on Garnacha, mutta alueella viljellään myös muita haastaviin ilmasto-olosuhteisiin sopeutuvia lajikkeita. Jiménez-Landin tilalla tuotetaan Garnachan ohella Syrahia ja Cabernet Sauvignonia. Méntridan viiniköynnökset ovat iältään 12–40 -vuotiaita, El Real de San Vincen köynnökset ovat arviolta 40–70 -vuotiaita. Viininvalimistusta ohjaavat luonnonlliset menetelmät: käytössä ovat tilan omilta tarhoilta eristetyt luonnolliset hiivakannat ja ainoastaan luomutuotannossa sallitut yhdisteet. Danielin ja Josén ideologia pohjautuu mahdollisimman vähäiselle interventiolle, jolloin viinit edustavat alkuperäänsä tuoden esille kunkin rypäleen ominaispiirteet ja ainutlaatuisista kasvuolosuhteista kumpuavan luontaisen hapokkuuden. Kuivista olosuhteista huolimatta palstoja ei kastella.

Rypäleet poimitaan pieniin koreihin kun ne saavuttavat optimaalisen kypsyyden. Sadonkorjuun jälkeen, viinistä riippuen, rypäleet erotetaan rangoista tai tertut säilytetään kokonaisina. Tämän jälkeen suoritetaan nelipäiväinen esimaserointi, jota seuraa lämpökontrolloiduissa terästankeissa tapahtuva alkoholikäyminen. Käymisprosessien aikana Méntridan ja El Real de San Vincenten palstojen viinit pidetään erillään. Jotkin Jiménez-Landin viinit käyvät avoimissa puuastioissa ilman mekaanista apua: rypäleet poljetaan jaloin ja ne pumpataan käsin ilman sähköä. Viinejä ei stabiloida, kirkasteta tai suodateta. Pullotuksen yhteydessä lisätään minimaalinen määrä sulfiitteja. Kypsytys tapahtuu ranskalaisissa kevyesti paahdetuissa tynnyreissä, joiden koko vaihtelee 500 ja 3000 litran välillä.