Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

I Fabbri

I Fabbri on perinteikäs perhetila Lamolen kylän läheisyydessä, Chianti Classicon alueella. Grassin suku on viljellyt viiniä vuodesta 1620. Tila on periytynyt sukupolvelta toiselle ja tätä nykyä tilan toiminnasta vastaa intohimoinen viinintekijä-multitaskeri Susanna Grassi.

Tilan tarhat sijaitsevat Casolen rinteillä, aivan Lamolen vieressä. Viinitarhoja on yhteensä 9 hehtaaria ja niitä hoidetaan luonnonmukaisin menetelmin ympäristöä kunnioittaen. Näin on tehty jo useiden vuosikymmenien ajan, mutta luomusertifikaatin tila sai vuonna 2009. Viinipalstat nousevat etelärinnettä pitkin 450 metristä ylös 680 metriin. Vanhin palsta on vuodelta 1984.

Alueen maaperä on köyhää ja hiekkaista ja viiniköynnösten juuret hakeutuvat syvälle maapinnan alle. Vuorokaudenaikojen väliset lämpötilaerot ovat huomattavia. Alueelle on ominaista jatkuvainen hento tuulenvire. Terroiria ja perinteisiä viininvalmistustekniikoita pidetään suuressa arvossa, eikä esimerkiksi kellarilla ole käytössä nykypäivän teknologiaa tai lämpösäätelyä. Agricola I Fabbrin klassisissa viineissä on Lamolen alueelle tyypillistä raikkautta ja hapokkuutta. Viinin tuotannon lisäksi Aggricola i Fabbri tuottaa myös laadukasta oliiviöljyä.

Viinintekijä Susanna teki usean vuoden ajan viinejä yhdessä siskonsa Maddalenan kanssa, kunnes Maddalena ymmärsi oman intohimonsa olevan jossain muualla kuin viiniköynnösten välissä tai kellarilla. Niinpä Maddalena päätti seurata vaistoaan ja Susanna otti koko viinitilan vetovastuulleensa. Susannalla on apunaan kolmen hengen tiimi. Tilan nimi I Fabbri viittaa viereisessä Casolen kylässä sijaitsevaan sepän verstaaseen, jota Grassit aikoinaan pyörittivät viininvalmistuksen ohessa.

I Fabbri

I Fabbri on perinteikäs perhetila Lamolen kylässä, Chianti Classicon alueella, hieman Greven yläpuolella. Grassin suku on tuottanut viiniä vuodesta 1620 ja tila on periytynyt sukupolvelta toiselle. Tilan toiminnasta vastaa tätä nykyä intohimoinen viinintekijä-multitaskeri Susanna Grassi.

Tilan tarhat sijaitsevat Casolen rinteillä, aivan Lamolen vieressä. Viinitarhoja on yhteensä 9 hehtaaria ja niitä hoidetaan luonnonmukaisin menetelmin ympäristöä kunnioittaen. Näin on tehty jo useiden vuosikymmenien ajan, mutta luomusertifikaatin tila sai vuonna 2009. Viinipalstat nousevat etelärinnettä pitkin 450 metristä ylös 680 metriin. Vanhin palsta on vuodelta 1984. Alueen maaperä on köyhää ja hiekkaista – viiniköynnösten juuret kiemurtelevat ravinteiden toivossa syvälle maanpinnan alle. Vuorokaudenaikojen väliset lämpötilaerot ovat huomattavia. Päiväsaikaan aurinko paistaa ja asteet nousevat usein korkealle, yöaikaan viileä ilma valloittaa palstat. Alueelle on ominaista jatkuvainen hento tuulenvire. Viinipalstojen täyttämään näkymää sulostuttavat myös kaksi hehtaaria oliivipuita.

Terroiria ja perinteisiä viininvalmistustekniikoita pidetään suuressa arvossa, eikä esimerkiksi kellarilla ole käytössä nykypäivän teknologiaa tai lämpösäätelyä. I Fabbrin klassisissa viineissä on Lamolen alueelle tyypillistä raikkautta ja hapokkuutta. Viinintekijä Susanna teki usean vuoden ajan viinejä yhdessä siskonsa Maddalenan kanssa, kunnes Maddalena ymmärsi oman intohimonsa olevan jossain muualla kuin viiniköynnösten välissä tai kellarilla. Niinpä Maddalena päätti seurata vaistoaan ja Susanna otti koko viinitilan vetovastuulleensa. Susannalla on apunaan kolmen hengen tiimi. Tilan nimi viittaa viereisessä kylässä sijaitsevaan sepän verstaaseen, sillä tämä oli ennen Grassin suvun toinen pääelinkeino viininviljelyn rinnalla.