Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Hernando y Sourdais

Bertrand Sourdais ja David Hernando ovat ranskalais-espanajalainen kaksikko, joka valmistaa käsityöläisen ottein viiniä itäisen Ribera del Dueron Soríassa. Punaviiniin keskittyvä pienen pieni viinitila tuottaa upeita sertifioimattomia luomuviinejä, jotka edustavat hienosti kasvualuettaan. Viininvalmistuksessa luotetaan alueelle tyypilliseen rypälelajike Tinto Finoon, eli Tempranilloon.

Viinintekijänä toimiva Sourdais kutsuu Sorían aluetta leikillisesti Ribera del Dueron ”katoksi”, viitaten tällä alueen korkeuteen ja sitä myöten muuta Ribera del Dueroa viileämpiin ilmasto-olosuhteisiin. Kun viininvalmistustekniikat tarhoilla ja kellarilla ovat kohdallaan, alueella voidaan tuottaa viinejä, jotka ovat tyyliltään valtavirta-Riberoja raikkaampia ja elengantimpeja.

Maaperän koostumus Soríassa vaihtelee, mutta yhtenäinen tekijä koko alueella on maaperän köyhyys: hiekkaisuus ja ravinteiden puute ovat edesauttaneet sitä, ettei viinikirva ole päässyt leviämään alueelle. Aluetta täplittävätkin pienet palstat täynnä vanhoja, varttamattomia köynnöksiä ajalta ennen viinikirvan aiheuttamia tuhoja.

Hernando y Sourdais

Bertrand Sourdais ja David Hernando ovat ranskalais-espanajalainen kaksikko, joka valmistaa käsityöläisen ottein viiniä itäisen Ribera del Dueron Soríassa. Punaviiniin keskittyvä pienen pieni viinitila tuottaa upeita sertifioimattomia luomuviinejä, jotka edustavat hienosti kasvualuettaan. Viininvalmistuksessa luotetaan alueelle tyypilliseen rypälelajike Tinto Finoon, eli Tempranilloon.

Viinintekijänä toimiva Sourdais kutsuu Sorían aluetta leikillisesti Ribera del Dueron ”katoksi”, viitaten tällä alueen korkeuteen ja sitä myöten muuta Ribera del Dueroa viileämpiin ilmasto-olosuhteisiin. Kun viininvalmistustekniikat tarhoilla ja kellarilla ovat kohdallaan, alueella voidaan tuottaa viinejä, jotka ovat tyyliltään valtavirta-Riberoja raikkaampia ja elengantimpeja.

Maaperän koostumus Soríassa vaihtelee, mutta yhtenäinen tekijä koko alueella on maaperän köyhyys: hiekkaisuus ja ravinteiden puute ovat edesauttaneet sitä, ettei viinikirva ole päässyt leviämään alueelle. Aluetta täplittävätkin pienet palstat täynnä vanhoja, varttamattomia köynnöksiä ajalta ennen viinikirvan aiheuttamia tuhoja.