Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Henri Darnat

Henri Darnat

Henri Darnat on viidennen sukupolven viinintekijä, joka tuottaa erinomaisen hinta-laatusuhteen viinejään Meursaultin viinialueen mailla, jotka ovat olleet Darnatin suvun omistuksessa 1800-luvun puolivälistä lähtien. Darnat otti Volnayn kylässä sijaitsevat suvun tilukset haltuunsa vuonna 1985 ja laajensi tilan tuotantoa 90-luvulla vaimonsa Marionin avustamana. 

Perinteitä kunnioittaen Darnat luottaa käsityöhön viininviljelyn ja tuotannon eri vaiheissa. Viljelymetodit ovat luonnonmukaisia, eikä tarhoilla käytetä kemikaalisia lannoitteita tai kasvimyrkkyjä. Köynnökset kasvavat haastellisessa kalkkikivipitoisessa savimaaperässä, jonka ansiosta vesi pääsee imeytymään pintamaan läpi ja köynnökset saavat tarkalleen tarvitsemansa vesimäärän sateisimpinakin vuosina. 

Darnat on tunnetusti yksi viimeisistä satoaan korjaavista tuottajista kylässä. Kun sadonkorjuun aika lähenee hän odottelee sinikkäästi, että rypäleet saavuttavat optimaalisen kypsyytensä ja on valmis uhraamaan satomääriä poimiakseen täydellisen kypsiä terttuja. Talon viinintekofilosofia kiteytyykin kahteen avainsanaan – maltti ja kärsivällisyys. Viinien käymistä ja kypsymistä ei kiirehditä missään vaiheessa, vaan niiden annetaan valmistua omien luontaisten rytmiensä mukaisesti.

Talon "La Jumalie"-viinisarja on nimetty Darnatin kolmen tyttären, Julien, Marien ja Amalien mukaan.