Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Gutierrez Colosia

Gutierrez Colosia

Vuodesta 1838 Gutierrez Colosian sherrytila on pitänyt majaa Puerto de Santa Marian kaupungissa, Etelä-Espanjan Cadizin maakunnassa. Guadelete-joen mukana Atlantilta saapuvat merituulet mahdollistavat mikroilmaston, joka on täydellinen biologiselle kypsymiselle, minkä myötä talon Fino-sherryt ovat erityiset hienostuneita. Tilaa johtaa isänsä ja isoisänsä perintöä kunnioittava Juan Carlos, joka aloitti sherrytilalla työskentelyn 20-vuotiaana. Myös hänen tyttärensä Carmen ja Carlota ovat entistä enemmän mukana perhetilan toiminnassa oppien perinteisiä sherrynkypsytystapoja isältään.

Gutiérrezin perhe oli pitkään almacenista, joka kypsytti sherryjä myydäkseen niitä eteenpäin taloille, kuten Osborne, Gonzalez Byass, Barbadillo ja Williams & Humbert. Tätä nykyä talo valmistaa ja myy sherrynsä itse, ja Gutierrez Colosia onkin yksi harvoista sherryä valmistavista perhetiloista, jotka yhä toimivat alueella.

Alueen perinteitä noudattaen, Gutierrez Colosian sherryt tuotetaan ”criaderas y soleras” –menetelmää noudattaen, jossa viiniä juoksutetaan tynnyristä toiseen, ylhäältä alas. Kerroksittain kasatuista tynnyreistä valutetaan viiniä siten, että jokaisessa pullotuksessa on mukana vanhaa, jopa vuosikymmenet kypsynyttä viiniä. Kun pullot täytetään alimpien kerrosten tynnyreistä, lisätään ylimpiin kerroksiin uutta viiniä. Näin tynnyrit eivät koskaan täysin tyhjene, vaan eri aikoihin lisättyä viiniä on aina ikääntymässä.