Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Gipsy Wines

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, voiko persoona kertoa vielä enemmän? Marco G. Zanetti on Winepunk, punkkari, joka tekee viiniä ideologiansa asenteella. Marco on elänyt koko elämänsä viinien parissa ja tuottaa niitä nykyajan nomadin tavoin Italian Venetossa ja Toscanassa, Saksan Moselissa sekä Ranskan Languedocissa. Hän painottaa, että nykypäivänä laatuviinit ovat tarkoitettu kaikille – ei ainoastaan yläluokan hienostelijoille. Marco tekee viininsä yhteistyössä paikallisten viinitalojen kanssa Winepunk-, Zio Porco Wines- ja Gipsy Wines -brändien alla.

Keesi päähän, rintanappeja kauluksiin ja keskari pystyyn! Punk is not dead!!!

Gipsy Wines

Gipsy Wines.jpg

Gipsy Wines on ranskalaisen Julien Lagahuzeren luotsaama viiniyhteisö, jonka alla toimivat viinintekijät valmistavat persoonallisia viinejä Saksan Moselissa, Ranskan Languedocissa ja Italian Venetossa. Gipsy Wines työskentelee intohimoisten viinintekijöiden, kuten Contra Soardan Mirco Gottardin ja moselilaisen Philipp Ketternin kanssa.