Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Fray Leon

 Fray Leon

fray-leon-5.jpg

Fray Leon on vuonna 1996 perustettu viinitila Chilen Cachapoal Valleyssa. Heidän omistuksessaan on viinitarhoja useilla eri Chilen alueilla ja tila tuottaakin laajan kattauksen viinejä, joista Viinitie on ottanut valikoimiinsa puhtaat lajikeviinit Chardonnaysta, Pinot Noirista ja Cabernet Sauvignonista. Teknisesti hienosti varusteltu ja tilava kellari mahdollistaa viinintuotannon mahdollisimman tehokkaasti, ja tilalla onkin useita eri sertifikaatteja muun muassa pienen hiilijalanjäljen ja säästäväisen energiankulutuksen osalta.

Viininvalmistuksesta vastaa enologi Jorge Martínez. Rypäleet poimitaan sekä käsin että koneellisesti tarhojen sijainnin ja topografian mukaan. Rypäleet valikoidaan optisten sortteerauspöytien avulla ja puristetaan pneumaattisin puristimin. Kellareista löytyy lukuisia erikokoisia ranskalaisia ja amerikkalaisia tammitynnyreitä, ja tilalla on myös oma kattava laboratorio, jossa varmistetaan viinien korkea laatu.